Management Assistent directie Legal Services

Management Assistent directie Legal Services

Geplaatst Deadline Locatie
7 sep 13 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Benieuwd wat er allemaal gebeurt in het juridische hart van de TU Delft? Je ontdekt het als management assistent binnen Legal Services.

Functieomschrijving

Jouw hoofdtaak: het assisteren van de manager Contractmanagement en de manager Integrale veiligheid. De manager Contractmanagement heeft een complexe agenda vol afspraken met collega’s van de verschillende faculteiten binnen TU Delft. Zij stuurt de 25 contractmanagers aan die decentraal werken op de verschillende faculteiten. Jij zorgt dankzij slim agendabeheer dat er tijd overblijft om urgente mails te checken, mensen te bellen en simpelweg even een kop thee te drinken. Daarnaast ondersteun je de manager Integrale veiligheid en haar team van zes medewerkers. Ook hier draag je zorg voor een geordende agenda van de manager en doe je uitvraag bij de gehele TU Delft over veiligheidszaken ter ondersteuning van het team. Voor beide managers plan je team-overleggen, bereid je deze voor en maak je een verslag op. Ook behandel je telefoontjes, ontvang je gasten en voer je allerlei andere secretariële en organisatorische werkzaamheden uit.

Wekelijks heb je een korte ‘meet-up’ om de belangrijkste zaken van die week te bespreken. Waar mogelijk neem je werk uit handen en ontzorg je de managers. Zie je zelf kansen dingen efficiënter of beter te maken? Neem hiervoor gerust het initiatief!

Een omvangrijk en afwisselend takenpakket dus. En dat in een boeiende en dynamische academisch omgeving. Je werkt samen met de collega’s van het secretariaat van Legal Services. Samen vormen jullie een hecht en collegiaal team, waarin ook veel gelachen wordt. Bij deze functie hoort minimaal een vierdaagse werkweek. Een vijfdaagse werkweek op basis van 24-28 uur is bespreekbaar.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Mbo+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma in een secretariële richting. Heb je een andere relevante opleiding gevolgd? Dan nodigen we je ook uit te reageren.
 • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je staat iedereen vriendelijk en oplossingsgericht te woord en schakelt makkelijk.
 • Je kunt goed organiseren en improviseren, je blijft rustig in hectiek, neemt graag initiatief en werkt nauwkeurig.
 • Je gaat integer en discreet om met (vertrouwelijke) informatie.
 • Je kunt correcte mails schrijven en versturen in het Nederlands en Engels (al is Nederlands het belangrijkst).
 • Goede kennis van Microsoft Office-programma’s (Outlook, Word, Excel).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 24-28 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 7 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.693,- en een maximum van €3.636,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Legal Services

Je komt te werken bij de directie Legal Services. Samen met twaalf andere directies maken wij deel uit van de Universiteitsdienst. Legal Services helpt TU Delft om de juridische accountability te borgen. Dat doen we op verschillende manieren. We geven strategisch advies en bieden brede operationele ondersteuning op juridisch en veiligheidsgebied aan het College van Bestuur, de faculteiten en de directies. Onze directie bestaat uit vier afdelingen: Legal Affairs, Intellectual Property, Contractmanagement en Integrale Veiligheid

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 24—28 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO+
 • TUD04372

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you