Projectleider integrale veiligheid

Projectleider integrale veiligheid

Geplaatst Deadline Locatie
8 sep 8 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij bijdragen aan een veilige en inspirerende leer- en werkomgeving door
onveiligheid op te sporen en hiermee aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

TU Delft wil een veilige en prettige omgeving zijn om te werken, studeren en wonen. Veiligheidsbeleid staat dan ook hoog op de agenda van ons college van bestuur. Als projectleider speel jij hierin een belangrijke rol door de openbare orde en veiligheid op het campusterrein zowel on- als offline te monitoren en verbeteren. Dit doe je onder meer als feitenonderzoeker, bijvoorbeeld bij (vermoedens) van plichtsverzuim, diefstal of grensoverschrijdend gedrag. Je start zelfstandig onderzoek, hoort getuigen en adviseert over je bevindingen. Je analyseert op een integere manier de feiten, maar kijkt ook naar achterliggende oorzaken. Signaleer je zelf ergens patronen? Dan kom je waar nodig met voorstellen waarmee we ons universiteitsbrede veiligheidsbeleid en daarmee het studie- en werkklimaat kunnen verbeteren.

Je werk als projectleider is heel afwisselend en vaak onvoorspelbaar. Dat maakt je functie juist zo boeiend. Je hebt regie over je eigen werk en schakelt met interne en externe partijen op verschillende niveaus. Zo heb je bijvoorbeeld regelmatig contact met politie, overheden en lokale hulpdiensten. Ook voer je gesprekken met studenten, medewerkers en het management van onze universiteit om een beeld te krijgen van wat er zich 24/7 afspeelt op de campus of om adviezen te geven op het gebied van integrale veiligheid.

Mede dankzij jouw projecten brengen we als universiteit onveiligheid in kaart, werken we aan concrete oplossingen hiervoor en doen we op een deskundige manier aan preventie. Jij bent echt een onmisbare factor voor de veiligheid binnen onze mooie community. Daarnaast treed je samen met je team op in crisissituaties en bij calamiteiten die de veiligheid en continuïteit van de hele universiteit raken. Een functie met een breder werkpakket, meer zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en directe impact is nauwelijks denkbaar.

Als projectleider integrale veiligheid werk je bij onze afdeling Integrale Veiligheid. Het team bestaat uit 8 betrokken en enthousiaste collega’s. Binnen het team is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Onderling delen we veel kennis en werken we op een prettige manier samen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt al enkele jaren werkervaring in een relevante functie en wilt je verder ontwikkelen tot expert op het gebied van integrale veiligheid.
 • Je hebt kennis van recherche- en onderzoeksmethoden.
 • Je bent een zelfstarter, handelt daadkrachtig en staat stevig in je schoenen.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig, schakelt makkelijk op verschillende niveaus en hebt overtuigingskracht.
 • Je bent analytisch, kritisch, grondig en flexibel én vindt het geen probleem om ook buiten kantooruren en in de weekenden bereikbaar te zijn voor je werk.
 • Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.226,-  en een maximum van € 5.090,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Legal Services

Je komt te werken bij de directie Legal Services. Samen met twaalf andere directies maken wij deel uit van de Universiteitsdienst. Legal Services helpt TU Delft om de juridische accountability te borgen. Dat doen we op verschillende manieren. We geven strategisch advies en bieden brede operationele ondersteuning op juridisch en veiligheidsgebied aan het College van Bestuur, de faculteiten en de directies. Onze directie bestaat uit vier afdelingen: Legal Affairs, Intellectual Property, Contractmanagement en Integrale Veiligheid

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 32—40 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO
 • TUD04100

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you