Projectleider Reactor Instituut Delft

Projectleider Reactor Instituut Delft

Geplaatst Deadline Locatie
11 sep 10 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als projectleider onderhoud jij met vijf collega’s het Reactor Instituut Delft. Een gave technische functie, of je nu starter bent of veel ervaring hebt. En dat in een unieke, nucleaire omgeving.

Functieomschrijving

Reken op alles behalve een standaardrol als projectleider bij het Reactorinstituut van de TU Delft. Sowieso omdat je werkt op een unieke locatie. En omdat je de leiding hebt over enorm diverse projecten op het gebied van vervangend onderhoud, renovatie en aanpassingen op basis van gebruikerswensen. Van het onderhoud aan een indampinstallatie tot het vervangen van ramen of de vloer in een lab en het vernieuwen van de riolering in de buitenruimte. Bij elk project staat veiligheid voorop en gelden strikte kaders en strenge wet- en regelgeving. Daarom organiseer jij elk project van start tot oplevering.

Eigenlijk ben je werkvoorbereider, uitvoerder en regievoerder ineen. Zo vertaal je de functionele uitvraag naar een technisch programma van eisen en maak je zelfstandig werkomschrijvingen, kostenramingen en doorlooptijdplanningen. Je verzorgt de aanbestedingen of offerteaanvragen, evalueert offertes en adviseert over de gunning.

Ook ben je verantwoordelijk voor de integrale aanpak van de vaak afdelings- of disciplineoverstijgende werkzaamheden.

Voor de uitvoering stem je af met je directe collega’s van het Gebouwbeheerteam, zoals de installatieverantwoordelijke. Maar ook met onderzoekers van het RID, de gebouwbeheerders en projectleiders van andere lopende projecten. Zodat het reguliere werk binnen het RID door kan gaan. Tijdens de uitvoeringsfase begeleid je aannemers, houd je toezicht op de uitvoering en controleer je of de geleverde kwaliteit overeenkomt met hetgeen gevraagd en geoffreerd is.

Jij houdt het overzicht over de lopende projecten en zorgt met heldere informatie dat alle betrokkenen aangehaakt blijven. Wat je werk extra leuk en uitdagend maakt, is dat je steeds vooruit moet denken in projecten. Op welke wijze is de aannemer bevoegd om in onze hoogstaande onderzoeksomgeving te werken? Welke maatregelen moet je nemen als je bijvoorbeeld ramen uit een lab verwijderd? Hier draait alles om continuïteit en veiligheid binnen strikte kaders. Overigens werk je niet alleen aan projecten, maar pak je ook de gewone beheertaken op. Dat betekent dat je ook de storingsdiensten meedraait.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je kunt aantonen dat je HBO werk- en denkniveau hebt in de richting van bouw- of werktuigbouwkunde en minimaal MBO gediplomeerd bent.
 • Je hebt affiniteit met alle technische disciplines voor gebouw- en installatieonderhoud.
 • Je hebt relevante ervaring als projectleider in beheer en onderhoud van gebouwen of gebouwgebonden installaties.
 • Je bent gemotiveerd om de verplichte opleiding voor stralingshygiëne te volgen.
 • Je kunt goed samenwerken in een team en kunt verschillende mensen met elkaar in verbinding brengen.
 • Je kunt goed project- en procesmatig werken en voelt je thuis in een omgeving waar strikte kaders en wet- en regelgeving gelden.
 • Je steekt graag zelf je handen uit de mouwen en denkt met anderen mee om binnen de kaders tot passende oplossingen te komen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.226,-  en een maximum van € 5.090,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 36—40 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO
 • TUD03670

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you