Medewerker Sports Pub

Medewerker Sports Pub

Geplaatst Deadline Locatie
15 sep 25 sep Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 sep 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste, accurate en gedreven persoonlijkheid met affiniteit tot de horeca? Dan zijn wij bij Sports Centre de Bongerd op zoek naar jou!
Voor onze Sports Pub zijn wij op zoek naar een

Medewerker Sports Pub

Als medewerker Sports Pub werk je mee in de Pub tijdens openingstijden samen met een enthousiaste studenten-pool. Je serveert en bereidt dranken en (eenvoudige) maaltijden en hebt daarbij een scherp oog voor efficiency en kwaliteit. Soms doe je dat onder leiding van de Coördinator en soms ben je zelf verantwoordelijk voor een dag of dagdeel en stuur je enkele medewerkers aan. Bij afwezigheid van de Coördinator neem je werkzaamheden waar zoals het doen van bestellingen of het maken van het rooster.

Hier ga je werken
Het Sports Centre de Bongerd (SCB) van Wageningen University & Research (WUR) is verantwoordelijk voor het sportprogramma voor studenten en medewerkers van WUR. In totaal maken 6500 studenten en 900 medewerkers actief gebruik van het sportcentrum dat bestaat uit 45 gespecialiseerde sportdocenten, 9 management- en beheermedewerkers. Het SCB heeft een initiërende en actieve rol bij de uitvoering van het gezondheidsprogramma Vital@work.
Het sportcentrum bevindt zich aan de rand van de campus en vormt de uitvalsbasis voor de diverse studentensportverenigingen. Door het grote aantal internationale studenten en medewerkers is de voertaal op de campus grotendeels Engels.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Jij bent een flexibele, enthousiaste en ervaren horeca medewerker, waarbij de competenties klant- en servicegerichtheid, verantwoordelijkheid, samenwerken, initiatief en zelfstandigheid een belangrijke rol spelen.
Ook beschik jij over/ben jij:
 • Ervaring in de horeca;
 • Een certificaat Sociale Hygiëne of bereid om deze te halen;
 • Het ongedwongen om kunnen gaan met de doelgroep ’student’;
 • Je kunt zelfstandig en proactief functioneren;
 • Flexibel inzetbaar, je draait wisselende diensten waar ook weekenden bij horen;
 • Communicatief vaardig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je ziet dat er voldoende uitdagingen voor jou liggen. Deze uitdagingen kunnen ook als ontwikkelmogelijkheden gezien worden. Mocht jij dus nog niet het track-record hebben dat in de vacature wordt gevraagd, maar wél solide werkervaring hebben, dan willen we jou ook graag uitnodigen om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

CAO WU
Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • 8% vakantietoeslag;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een onregelmatigheidstoelage voor de uren na 20.00 uur;
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2.618,- tot maximaal €2.995,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten. Dit betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie 12 maanden Een verlenging naar een vast dienstverband van 19 uren per week behoort tot de mogelijkheden.
Voor de uren na 20:00 uur en in het weekend wordt een Toelage Onregelmatige Dienst (TOD) toegekend.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.
Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 18e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR
Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Gelijke kansen
Wageningen University & Research (WUR) heeft een groot aantal mensen in dienst met zeer verschillende achtergronden en kwaliteiten, die elkaar inspireren en motiveren. Wij willen dat elk talent zich bij ons thuis voelt en dezelfde carrièrekansen aangeboden krijgt. Wij verwelkomen daarom speciaal sollicitaties van mensen die ondervertegenwoordigd zijn binnen WUR. Een mooi voorbeeld hoe WUR omgaat met inclusiviteit is te lezen op de pagina werken bij WUR met een functiebeperking.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Natuurwetenschappen
 • max. 20 uur per week
 • MBO+
 • P1320395-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you