Secretaresse Watermangement

Secretaresse Watermangement

Geplaatst Deadline Locatie
19 sep 15 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een nieuwe collega voor onze afdeling Watermanagement met gevoel voor social media.

Functieomschrijving

Water is erg essentieel voor zowel jezelf, voor de natuur en al het andere om je heen. Denk maar aan hoeveel je met water doet zodra je dag begint. Maar hoe komen wij aan ons zuivere water, en wat voor informatie hebben we nodig om genoeg water te hebben? Wil je ook werken in zo’n interessante omgeving waar dit onderzocht wordt en waar studenten van alles leren over water? Dan is deze plek misschien wel iets voor jou! Voor de afdeling Watermanagement zoeken wij een vriendelijke secretaresse die ons ondersteunt op het gebied van inplannen, organiseren en registreren. 

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe secretaresse ben jij de spil in onze dagelijkse operaties. Je start je dag met een verkwikkende kop koffie of thee en opent je mailbox om samen met een van je collega’s de dagelijkse e-mails en taken door te nemen. Je scherpe oog voor urgentie helpt je bij het prioriteren van je to-do lijst. Je plant vergaderingen in voor wetenschappers, studenten en externe partijen, reserveert vergaderruimtes, beheert facturatie en beantwoordt binnenkomende vragen. Ook verzorg je de onboarding voor nieuwe collega's en faciliteer je interne communicatie binnen de afdeling. Daarnaast ben jij onze social media goeroe, die informatie ook extern verspreidt via verschillende kanalen.

Je kunt je collega gemakkelijk vervangen omdat iedereen alle werkzaamheden kan uitvoeren. Binnen het team van secretaresses heeft iedereen een eigen expertise gebied en er is altijd een collega in het team die jouw taken kan overnemen. Jouw expertise gebied is sociale media en het beheer van de website. Je bent hiervoor het eerste aanspreekpunt voor collega’s en gasten. Je helpt studenten met de voorbereidingen voor het afstuderen en promoveren. Tussendoor plan je ook nog die ene leuke bijeenkomst, dat (seizoensgebonden) feestje of een hoognodige coffeebreak in.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wat we van je vragen:

 • Een afgeronde MBO+ opleiding, bij voorkeur met 2-3 jaar ervaring als secretaresse/management assistent.
 • Ervaring en bekwaamheid in administratieve taken en kennis van kantoortoepassingen zoals MS Office (Word, Excel, PowerPoint), Outlook, en andere relevante software.
 • Het vermogen om snel vertrouwd te raken met nieuwe ICT-systemen en programma's met een intuïtieve gebruikersinterface, en de bereidheid om nieuwe tools te leren.
 • Ervaring/affiniteit met social media.
 • Vriendelijk, representatief en servicegericht.
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden, enthousiast en proactief.
 • Vloeiend in zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Goed in teamverband en zelfstandig kunnen werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Een functie met een omvang van 24-32 uur per week (0.6-0.8 fte). Salaris afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring, gebaseerd op schaal 6 of 7, met een maximum van € 3.636,- bruto per maand op basis van een fulltime contract.
 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van civiele techniek, toegepaste aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek is nauw verweven met ons onderwijs en beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken zoals Climate Change, Energy Transition, Resource Availability, Urbanisation en Clean Water. In onze onderzoeksprojecten werken we samen met een breed scala aan kennisinstituten, waarbij we onze wetenschappers helpen om open science in de onderzoekspraktijk te integreren. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier om naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 24—32 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO+
 • TUD04427

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you