coördinator impactonderwijs

coördinator impactonderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
21 sep 8 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

ESHPM zoekt coördinator impactonderwijs (0,8-1,0 FTE)

Functieomschrijving

Ben jij een energiek persoon die graag netwerkt en weet hoe je de verbinding legt tussen werkveld en onderwijs? En heb je kennis van de Nederlandse zorgsector? Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM) is op zoek naar een coördinator impactonderwijs voor de bachelor- en masteropleidingen.

Functie-omschrijving
De coördinator impactonderwijs is een nieuwe functie binnen ESHPM. Bij ESHPM leiden wij studenten op om een bijdrage te leveren aan verbeteringen in de gezondheidszorg op alle niveaus. Al tijdens de studie passen studenten hun kennis van economie, bedrijfskunde en andere wetenschappelijke disciplines toe op concrete problemen en uitdagingen. Dat gebeurt nu al, maar we willen dit impactonderwijs uitbreiden, versterken en beter organiseren.

Als coördinator impactonderwijs ben jij de schakel tussen het werkveld en ons onderwijs. Je onderhoudt contacten met organisaties binnen het zorgdomein in Nederland en daarbuiten. Daarnaast ben je goed op de hoogte van de opleidingen van ESHPM, zodat je actief verbindingen kan leggen tussen opdrachten in het werkveld en het onderwijs voor praktijkopdrachten, stages en afstudeermogelijkheden. Je bekijkt welk aanbod van zorgorganisaties geschikt zou kunnen zijn voor ESHPM en gaat actief op zoek naar passende opdrachten.

Het doel is dat jij een netwerk opbouwt en onderhoudt aan de hand van een CRM-systeem (relatiemanagementsysteem), dat je zelf opzet. Dit doe je deels vanuit het bestaande alumninetwerk en huidige samenwerkingspartners in het werkveld en deels door het leggen van nieuwe contacten. Daarnaast vervul je een coördinerende rol bij het daadwerkelijk inzetten van praktijkopdrachten in bepaalde vakken in het onderwijs, zodat de aansluiting bij de vakken goed is en de vakcoördinator wordt ontlast.

Binnen ESHPM werk je samen met het team Marketing & Communicatie, de programmadirecteuren, programmacoördinatoren en individuele docenten. Je gaat werken in het team Onderwijsondersteuning en het team Marketing & Communicatie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van de Nederlandse zorgsector.
 • Je hebt affiniteit met het (hoger) onderwijs of leren en ontwikkelen in een zakelijke context.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken, bijvoorbeeld als accountmanager of opleidingsadviseur.
 • Ervaring met het opbouwen en onderhouden van een CRM-systeem is een pre.
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je hebt een proactieve werkwijze, je bent een verbinder, een spin in het web.
 • Je bent omgevingssensitief en je beweegt je gemakkelijk op verschillende niveaus.
 • Je bent een strategische gesprekspartner voor het onderwijsmanagement.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels .
 • Je kan zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie wordt in overleg bepaald. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 3.226 en € 5.929 bruto per maand (schaal 10 of 11), conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM). De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1 fte. Deze nieuwe functie in eerste instantie voor de duur van 12 maanden.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs. Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek. Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren ongeveer 1600 studenten en werken 200 medewerkers.

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.
Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.
Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren ongeveer 1600 studenten en werken 200 medewerkers.

Afdeling
Het team onderwijsondersteuning bestaat uit 14 personen: een aantal onderwijscoordinatoren, het Onderwijs Service Centrum (OSC) en een aantal student assistenten. De onderwijscoordinatoren ondersteunen bij allerlei projecten en innovaties in het onderwijs. Zo hebben zij een belangrijke rol bij het opstellen/aanpassen van de OER'en, de besteding van de HOKA en NPO middelen, coordinatie van herzieningen in de onderwijsprogramma's, het onderwijsverdeelmodel etc. Zij ondersteunen hiermee de programmadirecteuren en de onderwijsdirecteuren.

Het OSC ondersteunt de opleidingen van ESHPM bij de organisatie, administratie en communicatie, gericht op een soepel en effectief verloop van het onderwijs, de toetsing en examinering. Deze ondersteuning volgt onder andere de cyclus van het aanmelden, toelaten en inschrijven tot en met het afstuderen en uitschrijven van een student. Het OSC is ook actief op het gebied van kwaliteitszorg en managementinformatie. Daarnaast ondersteunt zij de examencommissie en de toelatingscommissie.

Het M&C team bestaat uit 5 personen. Wij houden ons voornamelijk bezig met onderwijsmarketing (werven van nieuwe studenten), onderzoekscommunicatie (het in de spotlights zetten van ons onderzoek en onze onderzoekers), corporate communicatie (het promoten van onze faculteit als geheel) en communicatie met onze alumni. Wij bieden alumni een netwerk en betrekken hen bij ons onderwijs en onderzoek.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO+
 • 3746

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you