(Junior) Lecturer International Strategy

(Junior) Lecturer International Strategy

Geplaatst Deadline Locatie
20 okt 15 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij een passie voor wetenschappelijk onderwijs, en voor International Strategy en spreekt het je aan om als docent te werken in een academische omgeving? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). AMSTERDAM
FTE:
0,8 -

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons te helpen met onze onderwijstaken. Binnen de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn wij verantwoordelijk voor verschillende vakken op het gebied van International Strategy.
Dit omvat vakken in MSc. Business Administration in (i) International Management en (ii) Strategy and Organization, de Bachelor of Business Administration, en de Bachelor of International Business Administration. Ons onderwijs is innovatief en interactief, en combineert wetenschappelijke diepgang met praktische toepassing. Het coördineren en verzorgen van deze vakken is teamwork: samenwerking met collega’s is essentieel.
Het onderwijs zal sterk gericht zijn op International Business/Strategy. De voorwaarde is dat je een universitaire masteropleiding hebt afgerond in International Business of Strategic Management met een sterke internationale component. Een succesvol afgeronde PhD/DBA of studeren naar een PhD/DBA is een pluspunt maar geen vereiste.
De functie is voor bepaalde tijd van één jaar. Het departement zou kunnen besluiten het contract met maximaal drie jaar te verlengen.
 • Het verzorgen (en eventueel coördineren) van vakken op het gebied van International Strategy en Strategic Management in onze bachelor- en masterprogramma’s.
 • Begeleiding van bachelor-, premaster- en eventueel mastertheses

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • Een afgeronde masteropleiding in International Business of vergelijkbaar gebied.
 • Aantoonbare vaardigheden in academisch onderwijs op bachelor- en masterniveau.
 • In staat om in het Engels te doceren. Extra mogelijkheid om in het Nederlands te doceren is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €3.226 (schaal 10) en maximaal €5.090 (schaal 10) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Docent 4 en staat open voor ten minste 0,8 fte. We streven naar een startdatum zo spoedig mogelijk echter niet later dan 1 maart 2024.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering, ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling, bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 31.000 studenten en werken meer dan 5.000 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

School of Business and Economics
Aan de School of Business and Economics (SBE) verzorgen wij hoogwaardig onderwijs en excellent onderzoek in de bedrijfskunde en economie met een impact op de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van onze tijd. Of het nu gaat om robotisering of big data, arbeidsmarktparticipatie of flexibilisering van de arbeidsmarkt, filerijden of woningmarkt, flash crashes op de aandelenbeurs of keuzegedrag bij kansspelen, leiderschap of verandermanagement: wij geloven in doel gedreven wetenschap en begrijpen dat vooruitgang in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving wordt gedreven door samenwerking, openheid en sociale verantwoordelijkheid.

Werken bij SBE is samenwerken in een stimulerende, dynamische en internationale omgeving met gedreven collega’s die de samenleving tot weloverwogen keuzes willen brengen. De School telt zo’n 7.000 bachelor- en masterstudenten en 1.700 executive studenten, en er werken 600 medewerkers.

De sectie Strategisch Management van de afdeling Management and Organization

De sectie Strategisch Management is een van de vier secties van de afdeling Management and Organization van de School of Business and Economics aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Wij zijn een internationale groep, en doen onderzoek naar en geven onderwijs over international business en strategic management. Wij hebben een collegiale sfeer en een sterke studentgerichtheid. Voor meer informatie over de afdeling en de sectie strategic management, zie onze website: Management and Organisation — Vrije Universiteit Amsterdam (vu.nl)

Specificaties

 • Lector
 • max. 30.4 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • Universitair
 • 16382

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you