Docent Goederenrecht

Docent Goederenrecht

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 24 nov Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 nov 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als docent goederenrecht verzorg je onderwijs op het gebied van het privaatrecht, in het bijzonder het goederenrecht, zowel in de bachelor fase, als in de masterfase van de opleiding. Andere werkzaamheden kunnen bestaan uit het begeleiden van (bachelor)scripties, en het bijdragen aan de examinering van (grote) bachelor vakken.  

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Je bent afgestudeerd in Rechtsgeleerdheid. Relevante werkervaring in bijvoorbeeld het vastgoedrecht is een pré.

Je beschikt over uitstekende kennis van het privaatrecht en ervaring met het geven van (wetenschappelijk) onderwijs. Relevante kennis en ervaring met afstandsonderwijs strekt tot aanbeveling.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent gemotiveerd, enthousiast en daadkrachtig. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt kennis en affiniteit met ICT. Je bent in het bezit van de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) of bent bereid dit te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 3 jaar.

Salaris

Het salaris wordt afhankelijk van je ervaring en kwalificaties vastgesteld overeenkomstig salarisschaal 10 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 5.090, = bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Standplaats:

Heerlen. De Open Universiteit faciliteert hybride werken, waarbij er zowel thuis als op kantoor gewerkt wordt. Bij een fulltime dienstverband ben je minimaal twee dagen per week aanwezig op de campus in Heerlen.

Werkgever

Open Universiteit

Flexibel studeren overal in Nederland en Vlaanderen

De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit. Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren 17.000 studenten en werken meer dan 850 medewerkers. De OU heeft 16 studiecentra in Nederland en België). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Specificaties

  • Universitair docent
  • Recht
  • 15.2—19 uur per week
  • max. €5090 per maand
  • Universitair
  • FAC/RW/23121

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you