Assistent Key User online toetsing (0,6 fte)

Assistent Key User online toetsing (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
9 nov 30 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Erasmus School of History, Culture and Communication is op zoek naar een

Assistent Key User online toetsing (0,6 fte)
De functie is onderdeel van BIAM, de afdeling Business Information and Application Management en de functionaris rapporteert aan de directeur bedrijfsvoering. De dagelijkse coördinatie wordt gedaan door een senior collega.

Functie-omschrijving
Als Assistent Key User ken je de toetsapplicaties (ANS en ProctorExam) tot in detail en houd je jouw kennis op peil door je betrokkenheid bij nieuwe releases. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie rondom online toetsen. Je bent de spin in het web voor de voorbereiding en uitvoering van een online toets. Je hebt veel interactie met docenten en studenten.
 • Je kent het toetsingsproces, van de planning van een digitaal tentamen tot het organiseren van de inzage, tot in detail en kunt gebruikers bij iedere stap ondersteuning op maat bieden.
 • Je werkt nauw samen met de key user onderwijsapplicaties en de examencommissie.
 • Je zorgt dat studenten die digitale tentamens moeten maken tijdig en compleet zijn ingelicht over de praktische details van hun toets en beantwoordt hun vragen hierover.
 • Je houdt zelfstandig intakegesprekken met docenten om hun wensen voor het online tentamen te catalogiseren en adviseert en ondersteunt in de uitvoering hiervan.
 • Tijdens de digitale tentamens sta je stand-by in Teams om samen met de tentamenorganisatie incidenten op te kunnen lossen. Dit is tijdens kantooruren en incidenteel in de avonduren of op zaterdag.
 • Je assisteert waar nodig de Key User Onderwijsapplicaties met het beantwoorden van vragen over andere onderwijsapplicaties.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt er zin in om onze docenten te ondersteunen en vindt het leuk om je te verdiepen in onderwijsprocessen en met name het toetsingsproces.
 • Je kunt je snel wegwijs maken in een nieuwe applicatie en releases.
 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet wanneer afstemming met het team noodzakelijk is, je bent collegiaal en levert een actieve bijdrage aan de teamontwikkeling.
 • Je bent sterk in het helder krijgen van de vraag van de gebruiker en je bent creatief in het samen vinden van oplossingen.
 • Je beheersing van het Nederlandse en Engels is uitstekend (minimaal B2 niveau, met de bereidheid om bij te scholen tot C1 niveau).
 • Je bent sterk in het plannen, organiseren en het bewaken van eigen en andermans deadlines.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is 1 januari 2024. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 2.693 en € 3.636 bruto per maand (Schaal 7), conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC). De functie heeft een omvang van 0,6 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden omgezet worden in een vaste aanstelling.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De school heeft drie afdelingen: Geschiedenis, Kunst en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie. De faculteit telt ruim 2400 studenten en circa 240 medewerkers.

ESHCC biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, op het snijvlak van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen. Wij onderwijzen onze ambitieuze, Nederlandse en internationale studenten in een stimulerende leeromgeving. Na hun afstuderen hebben zij de kennis, het inzicht en de vaardigheden verworven om een belangrijke en inspirerende bijdrage te leveren aan een steeds internationaler wordende samenleving waarin diversiteit een grote rol speelt.

Specificaties

 • IT
 • max. 24 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • HBO
 • 3767

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you