Veiligheidsadviseur / department safety officer

Veiligheidsadviseur / department safety officer

Geplaatst Deadline Locatie
10 nov 27 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij een internationaal bekend reactorinstituut zorgen dat wetenschappelijk onderzoek altijd veilig wordt uitgevoerd. Dat doe je in de dynamische baan van veiligheidsadviseur bij de TU Delft.

Functieomschrijving

Bij het TU-Delft Reactor Institute op de campus van de TU Delft doen we wetenschappelijk onderzoek op fysisch, chemisch, stralings- en biologisch gebied dat wereldwijd bekend is. Vaak gaat het hierbij om experimenten met mogelijke veiligheidsrisico’s. Natuurlijk is het belangrijk dat onze wetenschappers en andere betrokken collega’s de onderzoeken veilig kunnen uitvoeren. Jij hebt hierin een belangrijke adviserende rol. Ben je net klaar met je studie? Dan leiden we je binnen ons team op en leer je onder goede begeleiding van collega’s alle facetten van dit interessante vakgebied kennen.

Je adviseert onderzoeksgroepen en diensten  over de veiligheidsrisico’s en de manier waarop deze beperkt kunnen worden. Hierin werk je vaak samen met de HSE-adviseur van je team en baseer je jouw adviezen in veel gevallen op risico-inventarisaties die je opstelt. Wat je functie vooral zo dynamisch maakt? Het wetenschappelijk onderzoek dat we bij het TUDelft Reactor Institute is zeer gevarieerd. En er gebeuren dagelijks diverse   zaken t.b.v. het onderzoek die ook van invloed kunnen zijn op de veiligheid. Als adviseur moet je hier alert op zijn en waar nodig direct actie op ondernemen. Dat maakt je baan erg afwisselend en uitdagend.

Daarnaast is het team Veiligheid en Beveiliging waar je met nog vier collega’s deel van uitmaakt relatief nieuw. Binnen het TUDelft Reactor Institute kent men ons inmiddels wel als het om veiligheid gaat. Zoals reeds aangegeven adviseren  we  rondom  veiligheid en  arbeidsomstandigheden (Arbo). Op dit gebied werken we nog hard aan draagvlak voor het belang van dit onderwerp. Hierin vervul je als veiligheidsadviseur vanzelfsprekend ook een rol. Al met al heb je een boeiende functie in een leuke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk blijft ontwikkelen.

 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal mbo-niveau met technische achtergrond bij voorkeur op het gebied van laboratorium onderzoek, chemie
  • Je kunt op alle niveaus binnen de organisatie mensen op een overtuigende en heldere manier adviseren over veiligheidsaspecten.
  • Je bent praktisch ingesteld, kunt goed analyseren en wilt blijven leren.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Dit is nodig omdat je in een internationale omgeving werkt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.072,- en een maximum van €4.103,- bij een werkweek van 38 uur, plus vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Doorgroei behoort tot de mogelijkheden.
  • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft en korting bij zorgverzekeraars en op je sportabonnement.
  • Uitstekende pensioenregeling.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.
Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Afdeling

Het TU-Delft Reactor Institute is het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Het beheert een unieke onderzoeksreactor (2.3 MW), bestralingsfaciliteiten en straling gerelateerde onderzoeksinstrumenten. Het Reactor Institute faciliteert onderzoekers en gebruikers van verschillende onderzoeksdisciplines. Het onderzoek richt zich voornamelijk op materialen voor energieconversie en opslag, en gezondheidstechnologie voor beeldvorming, diagnose en therapie met radionucliden en protonen. Het Reactor Institute verzorgt onderwijs aan studenten van verschillende opleidingen binnen de TU Delft en professionals.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—38 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • MBO+
  • TUD04615

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you