Onderwijscoördinator

Onderwijscoördinator

Geplaatst Deadline Locatie
14 nov 11 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen en het Leiden Academic Centre for Drug Research zoekt een

Onderwijscoördinator Bio-Farmaceutische Wetenschappen (0.8-1.0 fte)

Functieomschrijving

De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen, het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR) is op zoek naar een onderwijscoördinator. LACDR verzorgt de bacheloropleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen en de masteropleiding Bio-Pharmaceutical Sciences. De onderwijscoördinator maakt deel uit van het LACDR Opleidingsbureau dat momenteel bestaat uit collega-onderwijscoördinatoren, een medewerker studentzaken, studieadviseurs en secretariaat.

De werkzaamheden
Als onderwijscoördinator zorg je, samen met het LACDR opleidingsteam, voor een optimale onderwijsomgeving voor studenten en docenten:
 • Je coördineert de onderwijsactiviteiten zoals roostering, Studiegids en tentamens in nauwe afstemming met het Hoofd Opleidingsbureau en de opleidingsdirecteuren;
 • Je bent verantwoordelijk voor de onderwijsorganisatie van de opleidingen, waaronder organisatie van de voorlichting, archivering en kwaliteitscyclus;
 • Je bent als direct aanspreekpunt verantwoordelijk voor correcte informatievoorziening over de programma’s richting studenten, docenten en de faculteit;
 • Je informeert en adviseert de onderwijsverantwoordelijken proactief over verbeteringen en oplossingen. Je vertaalt inhoudelijke aanpassingen in het curriculum naar praktische inrichting van de programma’s. Je signaleert knelpunten en lost deze op in samenwerking met de collega’s van het Opleidingsbureau, de faculteit en eventueel de centrale diensten;
 • Je draagt bij aan de optimalisatie van interne werkprocessen en de inrichting van systemen/gebruik van onderwijs-logistieke applicaties.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

We zijn op zoek naar iemand met:
 • Academisch werk- en denkniveau, een opleiding op het gebied van Life Sciences is een pré;
 • Affiniteit met en bij voorkeur ervaring in het hoger (universitair) onderwijs, ervaring als onderwijscoördinator is een pré;
 • Kennis van de logistieke processen in een onderwijsinstelling, incl. wet- en regelgeving;
 • Goede analytische en organisatorische vaardigheden;
 • Een proactieve werkhouding, die makkelijk inspeelt op veranderende omstandigheden, overzicht houdt en stressbestendig is;
 • Een resultaatgerichte en teamgerichte instelling;
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Aanstelling vindt plaats conform de CAO Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.226,- en maximaal € 5.090,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom speciaal sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Universiteit Leiden

Beschrijving organisatie
Het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR) is een toonaangevend instituut op het gebied van innovatief geneesmiddelonderzoek en -onderwijs. De opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen is onderdeel van het LACDR. De opleiding bestaat uit een driejarige bacheloropleiding (BFW) met een jaarlijkse instroom van meer dan 250 studenten en een tweejarige masteropleiding (BPS) met een instroom van meer dan 100 studenten. Multidisciplinair geneesmiddelonderzoek gekoppeld aan de opleiding van jonge onderzoekers is de primaire missie van BFW/BPS. Sinds september 2016 leidt het LACDR samen met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) ook apothekers op binnen de masteropleiding Farmacie, die zich kenmerkt door een sterke focus op de farmaceutische patiëntenzorg en het farmaceutisch behandelaarschap.

De faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen is een toonaangevende faculteit waarin medewerkers en studenten werken in een dynamische, internationale omgeving en waar persoonlijke en academische ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Onze mensen worden geïnspireerd door nieuwsgierigheid, om zo fundamentele kennis te vergroten en over grenzen heen te kijken. Voor de wetenschap, én om een bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Het onderzoek binnen de faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen varieert van wiskunde, informatica, sterrenkunde, natuurkunde, scheikunde en biofarmaceutische wetenschappen tot aan biologie en milieuwetenschappen en is belegd bij acht instituten. Die verzorgen tevens acht bachelor- en dertien masteropleidingen. De faculteit is de afgelopen jaren sterk gegroeid en telt meer dan 2800 medewerkers en meer dan 6000 studenten. We zijn gesitueerd in het hart van het Bio Science Park, één van Europa's grootste scienceparken, waar universiteit en bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €3226—€5090 per maand
 • Universitair
 • 14284

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Leiden, 2312TT, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you