Directeur de Lingeborgh Geldermalsen | O.R.S. Lek en Linge via Wesselo

Directeur de Lingeborgh Geldermalsen | O.R.S. Lek en Linge via Wesselo

Geplaatst Deadline Locatie
14 nov 12 dec Geldermalsen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

O.R.S. Lek en Linge zoekt een directeur voor de Lingeborgh Geldermalsen die met visie de school verder ontwikkelt en op de kaart blijft zetten en bijdraagt aan de ontwikkeling naar een lerende organisatie.

Functieomschrijving

De directeur van de Lingeborgh Geldermalsen is verantwoordelijk voor de aansturing van de vestiging en het realiseren van vestigingsdoelstellingen, die afgeleid zijn van het strategisch plan en het schoolplan. Samen met de teamleiders van de vestiging vorm je het vestigingsmanagement.

Je draagt zorg voor de dagelijkse aansturing en de kwaliteit van het onderwijsaanbod van de vestiging. Je geeft met persoonlijk en verbindend leiderschap en met een heldere onderwijskundige visie, vanuit de ingezette koers, vorm en invulling aan de onderwijskundige en organisatorische ontwikkeling en profilering van de school.

Als leidinggevende weet je met de juiste stuurkracht en empathie een professionele cultuur neer te zetten. Je weet zowel sturend alsook delegerend op te treden. Je bent in staat om verantwoordelijkheden te delen en je werkt samen met anderen om gezamenlijk tot het best mogelijke resultaat te komen.
Je herkent je in het beeld van een inspirerend en verbindend schoolleider, die stevig in zijn schoenen staat. Je hebt oog voor medewerkers, leerlingen en ouders en het vermogen vertrouwen te winnen en te behouden op basis van een heldere, transparante en toegankelijke stijl van communiceren. Je brengt rust, duidelijkheid en relativeringsvermogen.

Specificaties

De Lingeborgh

Functie-eisen

  • academisch werk- en denkniveau;
  • leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een onderwijsorganisatie;
  • eigentijdse visie op onderwijs en het maatschappelijk belang daarvan;
  • vaardigheid in het formuleren, realiseren en borgen van een onderwijskundige visie;
  • bekend met het specifieke karakter van het voedingsgebied van de school of ervaring in een soortgelijke regio;
  • relatiegericht, samenwerkend en verbindend.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een aanstelling met een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie. De functie wordt gehonoreerd in schaal 14 conform cao vo.

Werkgever

Openbare Regionale Schoolgemeenschap Lek en Linge is een school voor vwo, havo en vmbo in Culemborg en Geldermalsen. Er werken ongeveer 450 medewerkers en circa 3.500 leerlingen volgen er onderwijs.

Openbare Regionale Schoolgemeenschap Lek en Linge is een school voor vwo, havo en vmbo. O.R.S. Lek en Linge biedt veel mogelijkheden aan leerlingen om zich te ontplooien en het beste uit zichzelf te halen. De school is gehuisvest in zes ruime, duurzame en goed toegeruste gebouwen, vier in Culemborg en twee in Geldermalsen.

De Lingeborgh Geldermalsen maakt sinds 2013 deel uit van O.R.S. Lek en Linge en heeft binnen deze schoolgemeenschap haar eigen kleur en cultuur: een veilige school, met een dorpskarakter, waarbinnen je mag zijn wie je bent, kleinschalig door elkaar te kennen, erkennen en herkennen. Op de Lingeborgh worden alle leerwegen van het vmbo aangeboden. Havo wordt aangeboden in de eerste drie en vwo in de eerste twee leerjaren. Circa 1.100 leerlingen volgen er onderwijs.

Specificaties

  • Onderwijs; Management
  • Universitair
  • AT LI 20231114

Werkgever

Locatie

Laan van Leeuwenstein 2, 4191 NB, Geldermalsen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you