Arts-onderzoeker Hoofd-Hals Chirurgische Oncologie

Arts-onderzoeker Hoofd-Hals Chirurgische Oncologie

Geplaatst Deadline Locatie
15 nov 28 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 nov 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de arts-onderzoeker die wij zoeken? Ben jij geïnteresseerd in de research van de onderzoekslijn schildwachtklierprocedure bij hoofd-halskanker en zou je hier graag je steentje aan bij willen dragen? Sluit je dan aan bij onze afdeling!

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Hoofd-Hals Chirurgische Oncologie bieden we een interessante aanstelling voor tenminste 18 maanden binnen de onderzoekslijn schildwachtklierprocedure bij hoofd-halskanker.

Als arts-onderzoeker voer je diverse studies naar nieuwe technieken en toepassingen van de schildwachtklierprocedure bij hoofd-halskanker uit. Je continueert lopend onderzoek en start nieuwe onderzoeksprojecten op.

De beoogde startdatum is 1 januari 2024.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je bent een enthousiaste onderzoeker met een afgeronde wo-opleiding Geneeskunde.
  • Je hebt zowel ervaring als ook affiniteit met patiëntgebonden onderzoek.
  • Je beschikt over het nodige organisatietalent en uitstekende communicatievaardigheden.
  • Het onderwerp 'kanker' spreekt je bij uitstek aan.
  • Je bent in het bezit van uitstekende mondelinge en schriftelijke rapportagevaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (36 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 5.292,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

De afdeling Hoofd-Hals Chirurgische Oncologie is onderdeel van de divisie Beeld & Oncologie van het UMC Utrecht. Binnen de afdeling zijn 8 hoofd-halschirurgen (KNO-artsen en kaakchirurgen), één fellow, één senior onderzoeker en meerdere promovendi werkzaam.

De hoofd-halschirurgie wordt in de volle breedte uitgevoerd. Jaarlijks worden in UMC Utrecht meer dan 500 nieuwe hoofd-halskankerpatiënten behandeld. De afdeling beschikt over een eigen verpleegafdeling. Er is een nauwe samenwerking met diverse afdelingen waaronder de Radiotherapie, Medische Oncologie, Radiologie en Pathologie.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €5292 per maand
  • Universitair
  • 2023-4048

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you