Bestuurssecretaris/Beleidsadviseur Faculteitsbestuur 0,8-1,0 FTE

Bestuurssecretaris/Beleidsadviseur Faculteitsbestuur 0,8-1,0 FTE

Geplaatst Deadline Locatie
16 nov 3 dec Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | Tilburg School of Social and Behavioral Sciences is op zoek naar een Bestuurssecretaris/Beleidsadviseur Faculteitsbestuur 0,8-1,0 FTE voor de Divisie Executive Services, locatie Tilburg. Duur arbeidsovereenkomst: Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Functieomschrijving

Wil jij graag werken in een bruisende academische omgeving? Ben je doortastend, secuur en proactief? Kan jij het faculteitsbestuur een spiegel voorhouden? Dan ben jij de bestuurssecretaris/beleidsadviseur die wij zoeken. Werken voor Tilburg University betekent werken op een prachtige groene campus in een dynamische context vol doorgroeimogelijkheden. 

Jouw rol als bestuurssecretaris/beleidsadviseur
Als bestuurssecretaris/beleidsadviseur vervul je een belangrijke spilfunctie in de besluitvorming van de faculteit en van Tilburg University. Je ondersteunt het faculteitsbestuur zowel procesmatig als op inhoud. Hierbij ben je zowel coördinerend en adviserend aan de slag en ben je de verbindende schakel tussen het faculteitsbestuur en de organisatie. Je bent strategisch adviseur van de decaan, directeur en de vice decanen en weet de diverse onderwerpen die spelen aan elkaar te koppelen. Je bent in staat om tijdig input van collega’s te verzamelen en voor het faculteitsbestuur het overzicht te bewaken. Je hebt nauw contact met collega’s door de organisatie heen, op de faculteit en op de universiteit. In het bijzonder heb je veel contact met de teamleiders van de ondersteunende facultaire teams voor HR, F&C, onderwijs- en onderzoeksondersteuning. Je bent in staat te anticiperen op bestuurlijke ontwikkelingen en wensen en zorgt met je proactieve houding voor een zo soepel mogelijk besluitvormingsproces.

Jouw kerntaken zijn:

 • Je zit aan tafel bij de verschillende vergaderingen op de faculteit, zoals het faculteitsbestuur, het overleg van het faculteitsbestuur met de departementshoofden en het overleg met de faculteitsraad. Je bereidt deze vergaderingen voor, communiceert over de besluiten en bewaakt het opvolgen van bestuurlijke afspraken en actiepunten;
 • Je bent de secretaris van de faculteitsraad; 
 • Je bewaakt de uitvoering van de strategie van de faculteit;
 • Je adviseert het faculteitsbestuur;
 • Je hebt veel contact met de collega bestuurssecretarissen van de andere faculteiten en van het universiteitsbestuur;
 • Je hebt continu oog voor verbeteringen en neemt het initiatief om deze te realiseren.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een collega die het interessant vindt om strategische advisering en concrete uitvoering te combineren. Je voelt je comfortabel aan de bestuurstafel en hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in een advies- of beleidsrol, en hebt kennis of affiniteit met het Hoger Onderwijs. Je hebt academisch werk- en denkniveau. Verder ben jij:

 • Niet bang om stevig te regisseren en te adviseren
 • Gericht op samenwerking, weet je te verbinden en te overtuigen
 • Secuur, heb je oog voor detail en stuur je op deadlines
 • Proactief
 • Een vlotte schrijver 
 • Stressbestendig 

Het team
Je komt te werken in een gedreven en enthousiast team rondom het faculteitsbestuur,  bestaande uit het secretariaat, de teamleiders finance & control, HR, onderzoek- en onderwijsondersteuning. Je werkt intensief in een open sfeer met elkaar samen. De functie is daardoor een combinatie van zelfstandig werk en werken in teamverband.

Formeel werk je in de divisie Executive Services. In deze divisie zitten verschillende bestuursondersteunende functies, zoals het programmabureau Strategie, Internal Audit en Legal Affairs. Je ‘standplaats’ is het bureau van de decaan van Tilburg School of Social and Behavioral Sciences.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Het betreft een dienstverband van 0.8 tot 1 fte. Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Het salaris bedraagt bij een voltijds dienstverband, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal  € 4.332 maximaal € 6.737 bruto per maand, volgens salarisschaal 11 of 12 Cao Nederlandse Universiteiten (UFO profiel: bestuurssecretaris, niveau 3/beleidsmedewerker, niveau 2). Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.

De universiteit beschikt naast goede primaire ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige regeling studie-/scholingsfaciliteiten en de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel. Tilburg University biedt haar medewerkers goede faciliteiten om plaats onafhankelijk te werken, daarnaast kent Tilburg University een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek). Tilburg University kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

 • Juridisch personeel; Beleid- en staf
 • 32—40 uur per week
 • €4332—€6735 per maand
 • Universitair
 • 21986

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you