Arts-onderzoeker 'Vaginale Prolaps Chirurgie'

Arts-onderzoeker 'Vaginale Prolaps Chirurgie'

Geplaatst Deadline Locatie
16 nov 5 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de implementatie van de resultaten van de studie 'Sacrospinous hysteropexy versus Modified Manchester operation in women with a uterine prolapse' (SAM-studie) en de 5 jaars follow up resultaten, zoeken we een arts-onderzoeker! Het thema van het onderzoek is de vaginale prolaps chirurgie. De studie betreft een multicenter gerandomiseerde studie waar 438 patiënten in 26 centra hebben deelgenomen. Help jij ons hierbij?

Met de benodigde ondersteuning en begeleiding ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van dit klinische onderzoek. Je helpt mee bij de follow up van deze studie, verzamelen van de data, en bent verantwoordelijk voor de analyse en presentatie van de klinische uitkomsten.

Naast het uitvoeren van dit onderzoek ben je betrokken bij de verdere activiteiten van het onderzoekersteam. Zo zul je de resultaten van de SAM studie integreren met de data van de SAVE-U studie, waarin de sacrospinale fixatie werd vergeleken met de vaginale hysterectomie. De implementatie van de resultaten van de SAM studie maken een belangrijk onderdeel uit van de werkzaamheden.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden voor de SAM-studie en de hieraan gekoppelde projecten binnen de onderzoekslijn.
 • Integreren van enkele grote databases met uitkomsten van verzakkingsoperaties
 • Het begeleiden van medisch studenten bij een onderzoeksproject binnen de onderzoekslijn.
 • Samen met een statisticus analyseren van de verkregen data
 • Publiceren en presenteren van de uitkomsten in nationale en internationale vaktijdschriften en congressen.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Onze ideale nieuwe arts-onderzoeker is een enthousiaste aankomende wetenschapper, bijvoorbeeld (basis)arts. Je hebt aantoonbare interesse in het doen van wetenschappelijk onderzoek en bent goed in staat om met adequate ondersteuning een grote studie te organiseren. Daarom heb je goede communicatie- en schrijfvaardigheden en bij voorkeur ervaring met statistische data-analyse. Je neemt graag initiatief en bent in staat om inhoud te geven aan deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De startdatum is gepland op 1 februari 2024.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een brutomaandsalaris tussen de € 3.359 en € 5.292 (schaal 10 bij fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo hebben we eigen sportvoorzieningen én een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. En maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen. Mogelijk is dit niet van toepassing voor deze functie.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije dagen op andere momenten op te nemen.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Een goede collectieve pensioenregeling, met een vergoeding van 70% van je pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

En dat is nog lang niet alles! Wat dacht je van voorrang bij kinderopvang Heyendael op de Radboud-campus? Korting in ons restaurant, waar we gezonde en duurzaam geproduceerde voeding serveren? En ons Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden, waarmee je voorwaarden tegen elkaar kunt uitwisselen zodat ze nog beter bij je passen. Kijk hier voor meer informatie.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Verloskunde en Gynaecologie is een grote en veelzijdige afdeling binnen het Radboudumc. De afdeling kenmerkt zich door een multidisciplinaire zorg, een patiëntgerichte benadering en de ambitie om topklinische zorg te leveren. Wij streven naar internationale oriëntatie en nauwe wisselwerking tussen patiëntenzorg, wetenschap en onderwijs. Er zijn circa 12 promoties per jaar binnen de subspecialismen Benigne en Urogynaecologie, Obstetrie, Voortplantingsgeneeskunde en Gynaecologische Oncologie.
De SAM studie werd uitgevoerd binnen het NVOG Consortium 2.0.

Het Radboudumc
Welkom bij het Radboudumc, waar onze onderzoeksgroepen streven naar innovatieve oplossingen die impact hebben op de gezondheid en gezondheidszorg. We dagen de status quo uit om huidige en toekomstige gezondheidsuitdagingen te overwinnen. Ons doel is om de toekomst van de gezondheidszorg te vormen voor de komende generaties. Onze focus ligt op preventie, duurzaamheid en betekenisvolle zorg, die we bereiken door onze diepgaande kennis van ziektemechanismen, klinische wetenschap, volksgezondheidsonderzoek, medische technologie en gegevenswetenschap. Onze benadering is gericht op doorbraken die de gepersonaliseerde gezondheidszorg en de volksgezondheid daadwerkelijk kunnen verbeteren.

Bij het Radboudumc biedt een uitgebreid scala aan onderzoeksprogramma's het kompas voor onze onderzoeksinspanningen. Elk programma heeft een duidelijk doel, waarbij samenwerking binnen en buiten onze organisatie zeer wordt gewaardeerd. We integreren zorg, onderwijs en onderzoek in samenwerking met onze patiënten om ervoor te zorgen dat onze onderzoeksprogramma's een significante impact hebben op de gezondheid en gezondheidszorg. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze missie om een gezonde toekomst voor iedereen te creëren.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist); Patiëntenzorg: overig
 • Gezondheid
 • max. 32 uur per week
 • €3359—€5292 per maand
 • Universitair
 • 189046-P1368731-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you