Arts-assistent Dermatologie met focus op constitutioneel eczeem en biologicals / JAK-remmers

Arts-assistent Dermatologie met focus op constitutioneel eczeem en biologicals / JAK-remmers

Geplaatst Deadline Locatie
17 nov 30 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als gedreven arts-assistent lever je een significante bijdrage aan de vooruitgang in de behandeling van chronisch constitutioneel eczeem met biologicals en JAK-remmers. Sluit je aan bij ons ambiteuze team en maak het verschil!

Constitutioneel eczeem is een veelvoorkomende huidziekte die veel invloed op het leven van patiënten en het gezin kan hebben. Naast topicale therapie en conventionele systemische therapie is er nu een enorme vooruitgang geboekt in de behandeling van deze aandoening met de komst van biologicals en JAK-remmers.

Samen met meerdere ziekenhuizen werken wij mee aan een ‘registry’ (geïnitieerd vanuit het UMC Utrecht) waarbij data uit de dagelijkse praktijk van kinderen en volwassenen die worden behandeld met een biological of JAK-remmer voor eczeem, worden verzameld. Deze data geven ons inzicht in de lange termijn veiligheid en effectiviteit van behandelingen en de kwaliteit van leven van mensen met constitutioneel eczeem.

Momenteel is er 1 spreekuur waar deze patiënten worden gezien door een dermatoloog in opleiding. Gezien de toename van patiënten die met deze middelen worden behandeld zullen wij nog 2 spreekuren openen waar deze patiënten gezien kunnen worden.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Je draagt zorg voor patiënten met chronisch constitutioneel eczeem die worden behandeld met een biological of JAK-remmer op gespecialiseerde eczeemspreekuren op dinsdagmiddag en donderdagmiddag onder supervisie van een dermatoloog.
 • Je bent verantwoordelijk voor het versturen van vragenlijsten via de onderzoeksdatabase Castor voor ieder polikliniekbezoek.
 • Mogelijk dat je in de toekomst betrokken kunt zijn bij het uitvoeren van klinische trials indien gewenst.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste afgestudeerde arts met interesse in de dermatologie die wil bijdragen aan de zorg voor patiënten met constitutioneel eczeem. Daarnaast heb je affiniteit met zowel kinderen als volwassenen met deze aandoening. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Bovendien ben je beschikbaar op de dinsdag- en donderdagmiddag en nog een derde dagdeel in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een brutomaandsalaris tussen de € 4.187 en € 5.766 (schaal 11A bij fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo hebben we eigen sportvoorzieningen én een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. En maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije dagen op andere momenten op te nemen.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Een goede collectieve pensioenregeling, met een vergoeding van 70% van je pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

En dat is nog lang niet alles! Wat dacht je van voorrang bij kinderopvang Heyendael op de Radboud-campus? Korting in ons restaurant, waar we gezonde en duurzaam geproduceerde voeding serveren? En ons Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden, waarmee je voorwaarden tegen elkaar kunt uitwisselen zodat ze nog beter bij je passen. Kijk hier voor meer informatie.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Dermatologie is onderdeel van het Radboudumc. Onze missie is: ‘to have a significant impact on healthcare’. Dit willen we verwezenlijken met: Aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, persoonsgerichte zorg, doelmatigheid en duurzame netwerken. De afdeling Dermatologie draagt bij aan de strategie van het Radboudumc door als academisch centrum patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek op gebied van de dermatologie te leveren en een leidende rol in de nationale en internationale dermatologie in te nemen. De afdeling biedt dermatologische patiëntenzorg aan patiënten verwezen door dermatoloog en huisarts.

In de regio borgt de afdeling derdelijnszorg door adequate zorg aan te bieden aan patiënten met complexe huidziekten. Er werken 120 medewerkers op de afdeling.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 14 uur per week
 • €4187—€5766 per maand
 • Universitair
 • 189073-P1369804-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you