Projectcontroller

Projectcontroller

Geplaatst Deadline Locatie
20 nov 10 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij iemand die graag werkt met cijfers en wil je graag werken bij een maatschappelijk relevante organisatie? Vind jij uitdaging in het verbeteren van de financiële dienstverlening? En heb je interesse om wetenschappelijk onderwijs en onderzoek te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een projectcontroller die graag met vakinhoudelijke kennis een bijdrage wil leveren aan het verder professionaliseren van de projectcontrolfunctie en de ontwikkeling van de afdeling. Je vindt het leuk om actief contact te zoeken met projectleiders, bent geïnteresseerd in het onderzoek waar ze mee bezig zijn en vindt het prettig om ze op het financiële vlak te ondersteunen. Jij bent de deskundige op het financieel gebied, waardoor jouw ondersteuning hard nodig is en wordt gewaardeerd. Je bent waar nodig ook niet bang om een kritische houding aan te nemen en de projectleiders en het management te voorzien van jouw adviezen. Je werkt graag samen met de andere projectcontrollers en de business controllers. 

Je beheert de projectportefeuille van één van de onderzoeksinstituten binnen de Faculteit der Sociale Wetenschappen, waarbij je dus zorg draagt voor de financiële beheersing van de subsidieprojecten. Jij zorgt ervoor dat de projectbegrotingen actueel zijn en aansluiten met de laatste ontwikkelingen binnen de projecten. Daarnaast informeer je het onderzoeksinstituut en projectleiders over de huidige stand van zaken en adviseer je over de verdere voortgang van de projecten aan de hand van de door jou opgestelde analyses en prognoses. Je hebt hierbij oog voor financiën, risico's, projectvoortgang, etc. Je adviseert over het vormgeven en (her)inrichten van de administratieve organisatie en processen. Je hebt daarbij een universiteit brede blik en kan ook worden ingezet bij projecten samen met andere faculteiten. Je denkt actief mee over efficiency en effectiviteit binnen de projectadministratie en de afdeling. Je werkt daarnaast mee aan de planning & control cyclus van onze faculteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding van minimaal hbo-niveau in een bedrijfseconomische richting.
  • Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en een accurate manier van werken.
  • Je bent een (enthousiaste) teamspeler met uitstekende adviesvaardigheden en een kritische en proactieve instelling.
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van Excel. Ervaring met ERP-pakketten (o.a. Oracle) en reportingtools (o.a. DWH Business Objects) is een pre.

Ben je enthousiast maar twijfel je of je wel volledig aan het profiel voldoet? Wij nodigen je graag uit om alsnog te reageren. Zeker als jij je herkent in onze kernwaarden: moed, verbinding en openheid horen wij graag jouw motivatie voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,6 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.226 en maximaal € 5.090 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je komt te werken in een leuk en enthousiast team bestaande uit business controllers, projectcontrollers en project- en grootboekadministrateurs. Samen vormen wij de afdeling Finance & Control binnen de Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW). Het team faciliteert onderwijs en onderzoek binnen FSW door het geven van goede financiële ondersteuning in de vorm van actuele managementinformatie, het signaleren van belangrijke ontwikkelingen en het geven van adviezen. Hiervoor staan we in nauw contact met directeuren, leidinggevenden, projectleiders en het bestuur.

Er heerst een open, informele werksfeer waarbij medewerkers door verbinding met elkaar van elkaars best practices leren. Tegelijkertijd treedt ieder op als financiële sparringpartner voor een eigen organisatiedeel. Op de afdeling is het mogelijk om je werktijden flexibel in te delen en behoort deels thuiswerken tot de mogelijkheden. Binnen de universiteit is er volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Financiën
  • €3226—€5090 per maand
  • HBO
  • 1216791

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you