Projectleider / eventmanager Introductieweek | INKOM

Projectleider / eventmanager Introductieweek | INKOM

Geplaatst Deadline Locatie
20 nov 3 dec Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een resultaatgerichte verbinder die graag met studenten, vrijwilligers en professionals binnen de UM werkt. Heb je aantoonbare ervaring als organisator van meerdaagse evenementen?

Functieomschrijving

Als Projectleider van de introductieweek (INKOM) bij het Studenten Service Centrum ben je de drijvende kracht achter het plannen en organiseren van de INKOM. De INKOM wordt georganiseerd voor alle eerstejaars studenten in Maastricht van de Universiteit Maastricht, Zuyd Hogeschool en VISTA. Samen met de collega’s van het Studenten Service Centrum, onze partners en de vrijwilligers maak jij de INKOM tot een succes. De invullingen van het INKOM-programma dienen binnen de kaders van het strategisch plan van SSC/UM te worden uitgevoerd. Om een idee te krijgen van het laatste Inkomprogramma van 2023, zie bijgaande link INKOM programma - Inkom NL.

Je bent in staat om mensen van verschillende niveaus gezamenlijk te binden aan de INKOM. Je kunt effectief samenwerken met collega’s elders werkzaam binnen de Universiteit Maastricht. Daarnaast heb je dagelijks contact met studenten en andere vrijwilligers die meehelpen met het organiseren van de INKOM.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een divers scala aan INKOM-activiteiten. Je zorgt voor een strakke communicatie met de leveranciers en acquisitiepartijen.

Je enthousiasmeert het gedreven team van studentenvrijwilligers zodat zij hun taken in de voorbereiding en de uitvoering goed kunnen uitvoeren. Je verantwoordelijkheden bestaan uit:
 • Plannen en coördineren van het INKOM-programma, bestaande uit diverse activiteiten, sociale bijeenkomsten, workshops en feesten.
 • Samenwerken met de leveranciers, studentenpartijen, vrijwilligers en gemeente om ervoor te zorgen dat de week probleemloos verloopt.
 • Beheren van budgetten voor het totale evenement.
 • Verantwoordelijk voor de veiligheid, inkoop, aanvraag vergunningen en logistiek.
 • Toezien op effectieve marketing- en promotieactiviteiten om deelnemers en vrijwilligers aan te trekken.
 • Evalueren van de resultaten van evenementen en feedback verzamelen voor voortdurende verbetering.
 • Zorgdragen voor een uitstekende dienstverlening aan deelnemers en samenwerkingspartners.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Je hebt aantoonbare ervaring in het organiseren van meerdaagse evenementen van 1.000+ bezoekers en ervaring in het aansturen van grote (50+) groepen vrijwilligers. Je organisatie-sensitiviteit, conceptueel vermogen, sterke organisatorische en projectmanagementvaardigheden stellen je in staat om samen met je team te sturen op resultaat. Naast uitstekende communicatieve (zowel in Nederlands als Engels) en interpersoonlijke vaardigheden, ben je in staat onder druk te werken en de deadlines te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt de UM?

Als Projectleider INKOM bij het Studenten Service Centrum kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:
 • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 9/10 conform UFO-profiel Projectleider, functieniveau 2/1 met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen € 3.377,- en € 5.090,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0.6-0.8 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.
 • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.
 • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier.

Werkgever

Maastricht University

Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM klik hier.

Afdeling

Studenten Service Centrum

Het Studenten Service Centrum (SSC) is het centrale contactpunt voor alle studenten services en helpt studenten met uiteenlopende zaken die te maken hebben met studeren en het studentenleven. Zo voorziet het SSC studenten van informatie over toelating, inschrijving, collegegeld en diploma-erkenning, maar kunnen ze er ook terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, carrière-advies, een talencursus of hulp van een psycholoog. Daarnaast biedt het SSC allerlei extracurriculaire activiteiten zoals een breed sportaanbod in het Universitaire Sportcentrum, mogelijkheden tot vrijwilligerswerk of lezingen en workshops via Studium Generale. Het SSC biedt studenten op deze manier de mogelijkheid om zich naast hun studie op andere vlakken te ontwikkelen en te verrijken, zodat ze met een brede basis de arbeidsmarkt kunnen betreden.

Het directe contact met de student en de verscheidenheid aan diensten, maken het SSC tot een dynamische werkomgeving. Het SSC werkt structureel veel samen met faculteiten, andere service centra binnen de UM, studenten en externe partners om de student op de best mogelijke manier te ondersteunen. Meer informatie over het SSC klik hier.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 22.8—30.4 uur per week
 • €3377—€5090 per maand
 • HBO
 • 402

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bonnefantenstraat 2, 6211KL, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you