Jaarcoördinator Huisartsopleiding

Jaarcoördinator Huisartsopleiding

Geplaatst Deadline Locatie
27 nov 17 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de huisartsopleiding binnen de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) zoeken wij twee enthousiaste jaarcoördinatoren die draagvlak en beweging weten te creëren. Heb jij ervaring en interesse in onderwijsvernieuwing en onderwijsprocessen? Solliciteer dan direct!

Functieomschrijving

Als Coördinator Huisartsopleiding (jaar 2 of jaar 3) zal je leiding geven aan een team docenten. Jouw taak is het creëren van de voorwaarden waarin aios (artsen in opleiding tot specialist) het vakmanschap van huisartsgeneeskunde kunnen verwerven. Je legt daarmee de basis voor een continu leerproces ('een leven lang leren') en draagt bij aan het vormgeven van de huisarts van de toekomst. Als lid van het Management Team (MT) ben je medeverantwoordelijk voor het beleid van het opleidingsinstituut.

Jouw specifieke verantwoordelijkheden omvatten het waarborgen van de inhoudelijke en onderwijskundige samenhang in het onderwijs voor aios en (stage-)opleiders binnen jouw toegewezen jaar. Ook coördineer je de planning en logistiek, in nauwe afstemming met je collega coördinatoren. Je signaleert en analyseert behoeften binnen het bestaande curriculum en bewaakt de voortgang en beoordeling van de aios, in samenwerking met de coördinator aios voortgang.

Kortom, je draagt actief bij aan de ontwikkeling van het opleidingsprogramma en zorgt ervoor dat de kwaliteit van het onderwijs en de opleiding van aios op hoog niveau blijft.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

·         Je bent (huis)arts of je bent gedragswetenschapper met een doctoraalexamen psychologie of vergelijkbaar, met bij voorkeur ervaring met huisartsgeneeskunde en/of de huisartsopleiding.

·         Een hart voor onderwijs en aantoonbare ervaring in het academisch en/of postacademisch onderwijs en/of de vervolgopleiding huisartsgeneeskunde.

·         In staat de academische positie van de huisartsopleiding te stimuleren.

·         Ervaring in coachend en ondersteunend leidinggeven aan professionals. Je bent gericht op verbinding en vertrouwen.

·         Ruime ervaring met projectmatig werken in een complexe omgeving. Je kunt coördineren, plannen en organiseren en je kunt proactief, resultaat- en omgevingsgericht werken.

·         Relativeringsvermogen en je weet zo nodig de rust te bewaren.

·         Je wilt blijven leren en ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Als jaarcoördinator bedraagt je salaris minimaal € 5.459,- en maximaal € 6.986,- bruto per maand (schaal 12, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.

Als praktiserend huisarts maak je tevens aanspraak op een arbeidsmarkttoelage.

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

Je gaat werken in een afwisselende werkomgeving. Je maakt deel uit van een team van enthousiaste en gemotiveerde docenten, waarbij je kunt rekenen op ondersteuning vanuit het secretariaat, planners en een team van onderwijskundigen. Deze uitdagende omgeving bevindt zich in een multidisciplinaire academische afdeling, onderdeel van het LUMC. Naast huisartsen omvat de afdeling ook specialisten ouderengeneeskunde in opleiding, doet wetenschappelijk onderzoek, verzorgt studentenonderwijs, heeft een afdeling E-health en medische antropologie, is betrokken bij de netwerken ELAN en UNC-ZH, en draagt verantwoordelijkheid voor de Campus Den Haag. Bovendien biedt deze functie je de kans om deel uit te maken van een uitgebreid netwerk van (eerstelijns) zorginstellingen, waarmee je kunt samenwerken. Top of Form

Specificaties

  • Onderwijs; Management
  • Gezondheid
  • max. 24 uur per week
  • €5459—€6986 per maand
  • Universitair
  • C.23.LO.BK.93

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you