Onderwijscoördinator Radboud Centrum Sociale Wetenschappen / AMID – Educators for Social Change

Onderwijscoördinator Radboud Centrum Sociale Wetenschappen / AMID – Educators for Social Change

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 10 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een betere wereld door onderwijs van het AMID bij RCSW te coördineren voor verschillende professionals? En heb je een relevante academische opleiding en brede (academische) belangstelling? Dan ben jij nodig als onderwijscoördinator!

Wij zoeken een enthousiaste collega voor het coördineren van opleidingsactiviteiten van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) en AMID - Educators for Social Change. Je coördineert, organiseert en ontwikkelt onderwijsactiviteiten. Je monitort de voortgang van deelnemers, signaleert stagnatie en gaat hierover in gesprek met opleidingsverantwoordelijken, opleidingsdeelnemers en het werkveld. Je adviseert docenten over de didactische en organisatorische mogelijkheden en houdt je bezig met de marketing en communicatie van de opleiding.

Verder signaleer je verbeteringen in de inrichting en uitvoering van onze onderwijsactiviteiten en voer je deze waar nodig en mogelijk ook door. Je bent medeverantwoordelijk voor de verdeling van rollen, taken en werkprocessen. Ook help je bij het organiseren, voorbereiden en vastleggen van bijeenkomsten met partners, opdrachtgevers en docenten. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van bij- en nascholingsactiviteiten.

Als coördinator RCSW / AMID ben je communicatief, kan je goed plannen, kijk je altijd vooruit, werk je gemakkelijk met verschillende systemen en ben je secuur. Daarnaast ben je creatief en flexibel genoeg om af te wijken van bestaande procedures als dat nodig is.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt affiniteit met het werkveld van AMID.
 • Je hebt affiniteit en concrete werkervaring met het organiseren van (postmaster / online) onderwijs.
 • Ervaring op het gebied van marketing en communicatie is een pre
 • Je hebt affiniteit en handigheid met systemen zoals Brightspace en software zoals Salesforce.
 • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en sterk persoonlijk leiderschap.
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en flexibel in de samenwerking.
 • Je bent analytisch, je overziet (complexe) situaties, stelt kritische vragen en komt met voorstellen.
 • Je bent creatief en oplossingsgericht en in staat om te gaan met onzekerheid passend bij een organisatie in voortdurende ontwikkeling die binnen een universitaire setting werkt op de commerciële markt.
 • Je bent pragmatisch en stressbestendig en je weet tijdens drukte het overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je bent in staat collega's, cursisten en docenten tactvol, adequaat en klantvriendelijk te woord te staan.
 • Je hebt sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels (taalniveau C1).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,6 - 0,8 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.226 en maximaal € 5.090 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Een wereld waar we steeds meer van vragen, heeft mensen nodig die bijdragen. Mensen die willen blijven leren en bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. Help jij ons mee met het verbeteren van de zorg, het onderwijs en de maatschappij?

Het RCSW, onderdeel van de Radboud Universiteit, biedt postacademische beroepsopleidingen en bij- en nascholingsactiviteiten aan, die de wetenschap met de praktijk verbinden. We willen zowel regionaal als internationaal van betekenis zijn. Daar zoeken we talent voor die op academisch niveau hands-on aan de slag willen met onderwijs voor professionals.

AMID - Educators for Social Change is onderdeel van RCSW, en helpt organisaties en professionals (van junior tot senior) hun rol te spelen in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's) en een positieve impact te maken op de wereld. We bieden een inspirerende, gezellige en uitdagende omgeving om je verder te ontwikkelen en impact te maken.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Beleid- en staf; Management
 • max. 32 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • Universitair
 • 1216979

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you