Medewerker Studentenzaken

Medewerker Studentenzaken

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 13 dec Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Medewerker studentzaken
Education Support Team (0,6 fte - 24 uur), Tilburg School of Economics and Management voor de Divisie Academic Services, afdeling Education Support Team, locatie Tilburg, duur arbeidsovereenkomst 5 maanden.

Functieomschrijving

Tilburg School of Economics and Management behoort met haar onderwijs en onderzoek tot de meest toonaangevende Schools in Europa op het gebied van Business and Economics. De faculteit biedt een scala aan hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen (waarvan de meeste in het Engels) evenals een Research Master- en PhD-programma voor totaal zo’n 8.000 studenten. Met meer dan 400 wetenschappers (waarvan de helft internationaal) is TiSEM de grootste faculteit binnen Tilburg University.

De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan ontwikkeling van onderzoeken, onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen. 

Het Education Support Team (EST) van TiSEM maakt deel uit van de divisie AS en bestaat uit ongeveer 35 medewerkers. Het EST ondersteunt de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van onderwijsbeleid en onderwijsaanbod van TiSEM. De activiteiten van een EST bestrijken het gehele terrein van onderwijs, met onder meer beleidsadviezen, kwaliteitszorg en visitaties, professionalisering, onderwijsorganisatie, docentondersteuning, studentbegeleiding en –advisering en managementondersteuning.

Jouw functie
Binnen het subteam Onderwijscoördinatie en Studieadvies zijn we op zoek naar een nieuwe collega ter vervanging van zwangerschapsverlof. Tot je takenpakket behoort:

 • Coördinatie voor de Research Master. Hierbij horen werkzaamheden als: het adviseren van studenten bij specifieke vragen omtrent het onderwijs (voorlichting, inschrijving, aanmeldingen) of casuïstiek 
 • Het bijhouden van studievoortgang van de studenten in de Research Master, identificeren van knelpunten in het onderwijs en het tijdig signaleren van knelpunten. 
 • Je overziet dit alles vanuit een helicopterview en je reageert snel op ontwikkelingen die spelen tussen diverse partijen die betrokken zijn bij jouw opleiding en/of proces.
 • Je hebt hiertoe regelmatig overleg met betrokken partijen zoals de opleidingsdirecteur, Studentenadministratie, Career Services en je collega’s binnen het team onderwijscoördinatie en studieadvies
 • Daarnaast krijg je een rol in het Matchingsproces. Dat is een studiekeuzecheck die we aanbieden aan (mogelijk) toekomstig eerstejaars studenten waarin ze kunnen toetsen of ze in de goede richting zitten voor wat betreft hun studiekeuze. Jouw taak is het beoordelen van de Matchingsopdracht en het proces administratief in goede banen leiden.
 • Tot slot kun je bijspringen op diverse hulpvragen die er komen vanuit het team (bijvoorbeeld in het organiseren van bijeenkomsten of assisteren bij diploma-uitreikingen). 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties 
Voor deze functie zoeken wij een collega die:

 • beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau; 
 • in staat is om snel te kunnen schakelen tussen diverse partijen, veel verschillende taken simultaan kan uitvoeren en goed procesmatig kan werken;
 • stressbestendig is en goed kan omgaan met deadlines;
 • zelfstandig werkt, maar wel gericht is op verbinding en samenwerking;
 • die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan;
 • oplossings- en servicegericht werkt richting student en organisatie;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden; 
 • over empathisch vermogen beschikt en tegelijkertijd op professionele wijze afstand kan bewaren;
 • Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Van onze medewerkers verwachten we dat zij voldoen aan het taalniveau passend bij de functie. Voor deze functie is goede beheersing van het Engels vereist: CEFR-niveau C1. 

Jouw talenten

 • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
 • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 0.6 fte (24 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt €2.693 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Medewerker studentzaken 3 en salarisschaal 7 trede 0 van de Cao Nederlandse Universiteiten

Dit is een vacature voor een tijdelijke positie ter vervanging van ziekte, zwangerschaps- en bevallingsverlof of arbeidsongeschiktheid overeenkomstig artikel 2.3 lid 6 sub b Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 5 maanden

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar. Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap. Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 24 uur per week
 • MBO+
 • 22004

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you