Onderwijscoordinator EST TiSEM

Onderwijscoordinator EST TiSEM

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 13 dec Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Onderwijscoördinator bij Tilburg School of Economics and Management (0,6 fte-24 uur per week) voor de Divisie Academic Services, afdeling Education Support Team, locatie Tilburg, duur arbeidsovereenkomst: 1 jaar.

Functieomschrijving

Tilburg School of Economics and Management behoort met haar onderwijs en onderzoek tot de meest toonaangevende Schools in Europa op het gebied van Business and Economics. De faculteit biedt een scala aan hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen (waarvan de meeste in het Engels) evenals een Research Master- en PhD-programma voor totaal zo’n 8.000 studenten. Met meer dan 400 wetenschappers (waarvan de helft internationaal) is TiSEM de grootste faculteit binnen Tilburg University.

De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan ontwikkeling van onderzoeken, onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen. 

Het Education Support Team (EST) van TiSEM maakt deel uit van de divisie AS en bestaat uit 30 medewerkers. Het EST ondersteunt de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van onderwijsbeleid en onderwijsaanbod van TiSEM. De activiteiten van een EST bestrijken het gehele terrein van onderwijs, met onder meer beleidsadviezen, kwaliteitszorg en visitaties, professionalisering, onderwijsorganisatie, docentondersteuning, studentbegeleiding en –advisering en managementondersteuning.

Door personele ontwikkelingen binnen ons team zijn wij op zoek naar een Onderwijscoördinator.

Jouw functie
Je adviseert en informeert de student op het gebied van studie en studiebegeleiding over een breed scala aan student gerelateerde onderwerpen. Dit varieert van studieplanning, studiekeuzemogelijkheden, vrijstellingen tot studeren in het buitenland en persoonlijke omstandigheden die de studievoortgang van een student beïnvloeden. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor studenten en hierbij stimuleer en adviseer je studenten ten einde een verantwoorde studievoortgang te bewerkstelligen. Je geeft voorlichting aan toekomstige en zittende studenten over de opleiding en je monitort studievoortgang van studenten. Daarnaast analyseer je instroom-, doorstroom- en uitstroomgegevens van studenten.

Als onderwijscoördinator overzie je alles vanuit een helicopterview en je reageert snel op ontwikkelingen die spelen tussen diverse partijen die betrokken zijn bij jouw opleiding(en). Je coördineert je opleiding(en) onderwijsinhoudelijk, bijvoorbeeld bij de samenstelling van het curriculum. Je stemt met in- en externe betrokkenen af over verbeteringen en oplossingen binnen het onderwijs. Je denkt mee over beleidsvoorstellen ter verbetering van het onderwijsprogramma, opleidingen, studieverloop en studiebelasting voor studenten.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties 

 • beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau 
 • in staat om snel te kunnen schakelen tussen diverse partijen, veel verschillende taken simultaan kan uitvoeren en goed procesmatig kan werken;
 • stressbestendig is en goed kan omgaan met deadlines;
 • zelfstandig, maar wel gericht op verbinding en samenwerking;
 • die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan 
 • oplossings- en servicegericht richting student en organisatie;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en diverse gesprekstechnieken beheerst; 
 • over empathisch vermogen beschikt en tegelijkertijd op professionele wijze afstand kan bewaren;
 • Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Van onze medewerkers verwachten we dat zij voldoen aan het taalniveau passend bij de functie. Voor deze functie is goede beheersing van het Engels vereist: CEFR-niveau C1. 

Jouw talenten

 • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
 • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 0.6 fte (24 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal €3.226 en maximaal €5.090 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Onderwijscoodinator en salarisschaal 10 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar. Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap. Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderwijs
 • max. 24 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO+
 • 22005

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you