Promovendus Optimaliseren hiv zorg.

Promovendus Optimaliseren hiv zorg.

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 22 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil je graag onderzoek doen naar innovatie van hiv zorg waarbij de client centraal staat? Ben je een teamspeler die beschikt over goede analytische alsook organisatorische kwaliteiten? Dan komen we graag met jou in contact.

Functieomschrijving

In 2021 is op de hiv-polikliniek van het Amsterdam UMC een traject van start gegaan om hiv zorg te verbeteren. Het voornaamste doel is om diverse problematiek in een vroeg stadium te signaleren en zodoende geïndividualiseerde zorgpaden te kunnen aanbieden. Dit gebeurt door middel van het verzamelen van gestandaardiseerde vragenlijsten (patient reported outcome measures) welke de client voorafgaande aan het bezoek invult.

De kandidaat zal dit proces begeleiden en onderzoek doen naar de effectiviteit van het traject. Aangezien een aanzienlijk deel van de mensen in zorg op onze polikliniek anderstalig danwel laag- of niet geletterd zijn willen we voor deze groepen aangepaste tools ontwikkelen.

Het onderzoek zal bestaan uit zowel kwalitatief als ook kwantitatieve analyses waarvan ook implementatie research een onderdeel is. Jij wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van een onderzoeksproject waarin we hiv-zorg in Amsterdam UMC in de toekomst willen vormgeven volgens het principe 'de juiste zorg op de juiste plek'.

Het betreft het ontwikkelen en evalueren van innovatieve instrumenten om patient reported outcomes bij anderstalige, laag- of niet geletterden mensen met hiv te meten. Je draagt bij aan het value-based healthcare traject met onderzoekers in het team.
Het onderzoek bestaat uit zowel kwalitatief als ook kwantitatieve analyses.

Data-verzameling en data-analyse zijn de voornaamste onderdelen van je werkzaamheden.

Specificaties

Amsterdam UMC

Functie-eisen

We zoeken een teamspeler die beschikt over goede analytische alsook organisatorische kwaliteiten met een afgeronde master Sociale-, of Gezondheidswetenschappen danwel een afgeronde studie geneeskunde.
 • Ben je onderzoekend, organisatorisch sterk en heb je affiniteit met de multiculturele samenleving die Amsterdam rijk is dan zoeken we jou.
 • Aangezien data-verzameling en data-analyse de voornaamste onderdelen zijn van je werkzaamheden zoeken we iemand die nauwkeurig en zelfstandig werkt, affiniteit heeft met vragenlijstonderzoek en/of andere kwantitatieve onderzoeksmethoden, en kennis en ervaring heeft met data-analyse in statistische data-analyse programma’s.
 • Binnen het project werk je samen in een multidisciplinair team. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die goed kan functioneren binnen een samenwerking met andere wetenschappelijke disciplines en met verschillende partijen in de praktijk van de gezondheidzorg.
 • Je schrijfvaardigheid op wetenschappelijk niveau in het Engels is uitstekend.

Ervaring met het uitvoeren van kwantitatief en/of kwalitatief onderzoek is een pre evenals ervaring met peer review publicaties.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een vliegende start van jouw carrière in het onderzoekswerk.
 • Alle ruimte voor jouw drive om de zorg van morgen vorm te geven.
 • Werken aan grootschalig én eigen onderzoek, met gemotiveerde collega’s uit alle hoeken van de wereld.
 • Een contract voor een jaar (12 maanden) met de intentie tot verlenging.
 • Inschaling in salarisschaal OIO, startend met een salaris van € 2.901 dat oploopt in het vierde jaar tot € 3.677 bruto bij een fulltime dienstverband
 • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
 • Pensioenopbouw bij BeFrank, een modern, begrijpelijk en eerlijk geprijsd pensioen.
 • Uitstekende bereikbaarheid met het OV en vergoeding van een groot deel van je reiskosten. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen op locatie AMC én een goede fietsregeling.

Werkgever

Amsterdam UMC

Je wordt onderdeel van de Amsterdam UMC hiv zorg innovatie multidisciplinaire onderzoeksgroep.

Momenteel zijn in het Amsterdam UMC 3100 mensen met hiv in zorg. Op onze hiv-polikliniek werken 17 medisch specialisten, 4 arts-assistenten in opleiding, 8 verpleegkundigen een maatschappelijk werkster en een peer-navigator.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • max. 36 uur per week
 • €2901—€3677 per maand
 • Gepromoveerd
 • 10242

Werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you