Management Assistent

Management Assistent

Geplaatst Deadline Locatie
1 dec 11 dec Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste allrounder die het prettig vindt om in een levendige en innovatieve organisatie te werken?
Ben jij een organisatietalent, en wil je werken in een internationale omgeving met gezellige collega’s?
Dan is dit interessant voor jou! Voor een vacature voor management assistent zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!


Wat ga je doen?
Samen met 6 collega’s en een teamleider ondersteun je de medewerkers van Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) en zorg je voor een duurzame bezetting van het Secretariaat WFBR. Als management assistent ben je het eerste aanspreekpunt voor groepshoofden en medewerkers van onderzoeksgroepen.

Jouw taken zijn onder meer:
 • agenda management (via Outlook) en het organiseren van vergaderingen/bijeenkomsten;
 • het regelen van bestellingen;
 • faciliteren bij vacatures en bij de introductie van nieuwe (internationale) medewerkers;
 • het perfectioneren van rapporten in de huisstijl en registratie van publicaties;
 • het organiseren van dienstreizen, en het regelen van visumaanvragen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • je hebt een afgeronde secretariële opleiding op MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • je hebt relevante werkervaring opgedaan in een secretariële functie in een complexe omgeving;
 • je bent integer, flexibel en nieuwsgierig en vindt het leuk om mee te denken over het optimaliseren van werkprocessen;
 • je werkt zorgvuldig en zelfstandig, hebt een servicegerichte en proactieve houding en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • je hebt goede kennis van het MS Office pakket en je maakt je nieuwe systemen snel eigen;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om taalniveau B2. Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum Wageningen in’to Language.
Je ziet dat er voldoende uitdagingen voor jou liggen. Deze uitdagingen kunnen ook als ontwikkelmogelijkheden gezien worden. Mocht jij dus nog niet het track-record hebben dat in de vacature wordt gevraagd, maar wél gedegen werkervaring hebben, dan willen we jou ook graag uitnodigen om te solliciteren.

Spreekt jou dit aan? Lees hieronder dan verder wat wij bieden, wat de arbeidsvoorwaarden zijn en hoe je kunt solliciteren. Wie weet ben jij dan onze nieuwe collega!

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke en uitdagende functie voor 32 uur per week. Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8.3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van maximaal € 3.245,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 6).

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 18de achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.
Hier ga je werken:
De Business Unit Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) is een onderdeel van de Wageningen University & Research (WUR). Wij doen onderzoek op verschillende gebieden met als doel om maatschappelijk verantwoorde oplossingen te bedenken voor verschillende problemen. Denk hierbij aan biologisch afbreekbaar plastic of oplossingen voor gezonde en duurzame voeding.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Voeding
 • max. 32 uur per week
 • MBO+
 • P1380211-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you