Coördinator VU-NT2 Office

Coördinator VU-NT2 Office

Geplaatst Deadline Locatie
1 dec 20 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een ster in organiseren, leiding geven en relaties onderhouden? Draag jij als coördinator bij aan ons NT2-onderwijs? Solliciteer dan naar deze functie bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Als coördinator bij VU-NT2 Office geef je leiding aan het backoffice-team van VU-NT2 (Nederlands als tweede taal). Jij bent de spin in het web, die zorgt voor goede relaties met de belangrijkste stakeholders binnen VU-NT2 en de VU. Je onderhoudt ook het contact met externe partners, zoals gemeenten. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het beheer van de administratieve systemen en financiën. In piektijden ondersteun je je team bij het uitvoerende werk. Samen met je team zorg je voor een goed functionerend backoffice voor het onderwijs van VU-NT2!
Deze functie is per direct beschikbaar.

Jouw taken
 • je coördineert het team VU-NT2 Office (acht personen)
 • je organiseert zaalreserveringen, financiën, cursistrapportages en docentenplanning, in overleg met de coördinator van NT2 Academy
 • je onderhoudt relaties met de belangrijkste interne en externe partijen voor de cursusorganisatie
 • je onderhoudt het cursusadministratiesysteem van VU-NT2 Academy en VU-NT2 Professional
 • je zorgt dat we voldoen aan de eisen van het kwaliteitskeurmerk Blik op Werk en aansluiten bij de financiële administratie van de universiteit
 • je stelt managementinformatie voor de manager van VU-NT2 op

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • je hebt een HBO of WO-achtergrond
 • je kunt op een verbindende manier leidinggeven. Je gaat soepel om met soms tegengestelde belangen binnen VU-NT2
 • je hebt affiniteit met de doelgroep van VU-NT2 (volwassen NT2-leerders en NT2-docenten)
 • je kunt goed plannen en organiseren
 • je houdt het hoofd koel in hectische periodes
 • je hebt een flexibele houding. Als het nodig is, ben je bereid om in piektijden over te werken
 • je bent zeer vaardig met de programma’s Excel, Word en PowerPoint
 • je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels
 • je werkt accuraat en klantvriendelijk, zowel mondeling als schriftelijk

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 3.377 (schaal 9) en maximaal € 4.640 (schaal 9) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel Medewerker studentenzaken 1 en staat open voor ten minste 0,9 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP pensioenregeling
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 31.000 studenten en werken meer dan 5.000 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Geesteswetenschappen
De Faculteit der Geesteswetenschappen verbindt verschillende vakgebieden: Taal, Literatuur en Communicatie, Kunst en Cultuur, Geschiedenis, Oudheidwetenschappen en Filosofie. Ons onderwijs en onderzoek focussen op actuele thema’s uit samenleving en wetenschap: van kunstmatige intelligentie tot beeldcultuur, van urbanisatie tot slavernijgeschiedenis, van ‘fake news’ in de journalistiek tot communicatie in organisaties. We zetten sterk in op kleinschalig, vernieuwend onderwijs en op interdisciplinair onderzoek.

Werken bij Geesteswetenschappen is bijdragen aan de kwaliteit van toonaangevend onderwijs en onderzoek, in een inspirerend en persoonlijk werk- en studieklimaat. De faculteit telt ongeveer 2.000 studenten en er werken ruim 450 medewerkers.

VU-NT2
VU-NT2 is een landelijk prominent instituut voor Nederlands als tweede taal, dat onderdeel is van de Faculteit Geesteswetenschappen van de VU. We hebben vier activiteiten. Ten eerste zijn we aanbieder van NT2-onderwijs aan theoretisch opgeleide anderstaligen. Het Taalschakeltraject Amsterdam (TSA) voor inburgeraars is hier een groot onderdeel van. Ten tweede houden we ons bezig met de opleiding en nascholing van NT2-docenten. Ten derde zijn we ontwikkelaar van veelgebruikte NT2-lesmethoden. Ten vierde doen we praktijkgericht en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van taalverwerving, taalvaardigheid en taaldidactiek. Deze activiteiten zijn organisatorisch onderverdeeld in vier kringen: VU-NT2 Academy, NT2 VU-Professional,VU-NT2 Expert en VU-NT2 Research. Deze kringen worden organisatorisch ondersteund door VU-NT2 Office.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Management
 • 34.2—38 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 16643

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you