Office-assistent Diversiteit, Inclusie en Welzijn

Office-assistent Diversiteit, Inclusie en Welzijn

Geplaatst Deadline Locatie
4 dec 14 jan Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jan 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Deze nieuwe functie bestaat uit drie onderdelen.  

 1. Allereerst word je binnen het bureau dé ambassadeur voor Diversiteit en Inclusie (D&I). Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van workshops en het coördineren van het D&I-overleg met de interne D&I commissie.  
 2.  Ten tweede word je de preventiemedewerker van het bureau. De preventiemedewerker is belast met preventieve taken op het gebied van veilig en gezond werken. Zoals het uitvoering geven aan de Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E). Ook ben je het aanspreekpunt voor arbovragen uit de organisatie. 
 3. Tot slot verzorg je administratieve ondersteuning voor langlopende projecten binnen de organisatie. Dit zijn vaak meerjarige programma’s waarvoor UNL de penvoerder is. Dit is het kleinste onderdeel van je totale takenpakket. 

Specificaties

Universiteiten van Nederland (UNL)

Functie-eisen

Je schakelt gemakkelijk tussen de waan van de dag en de langetermijnplanning van werkzaamheden. Daarin werk je proactief samen met zowel je opdrachtgevers als je collega’s. Je spreekt hen aan en denkt met hen mee. Plannen, overzicht houden en signaleren is je vak. Je weet waar je wanneer prioriteit aan moet geven en je zegt ‘nee’ als dat nodig is. Je kunt omgaan met druk, je kunt inschatten waar er problemen zijn en lost deze op.  

Je voelt je prettig in een bestuurlijke omgeving en je beschikt over: 

 • hbo-werk- en denkniveau; 
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
 • ruime ervaring met MS Office, Office 365 en cloudapplicaties. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wij bieden

 • Een dienstverband voor een jaar van 24-32 uur per week.
 • De functie is ingeschaald in schaal 7 of 8 (afhankelijk van opleiding en ervaring) van de CAO Nederlandse Universiteiten.
 • UNL kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en een actief opleidingsbeleid. 

Werkgever

Binnen de Vereniging Universiteiten van Nederland (UNL) werken de Nederlandse universiteiten samen, stemmen zij af en behartigen hun belangen in de politiek en via de media. Het UNL-bureau signaleert, agendeert en ondersteunt de vereniging en haar leden. UNL is daarnaast werkgeversvereniging. Het bureau, op steenworp afstand van het Binnenhof, is een compacte organisatie van 50 gedreven professionals, met een platte structuur en een informele, resultaatgerichte cultuur. Ambitie, initiatief, persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit zijn vanzelfsprekend. UNL werkt binnen de domeinen onderwijs, onderzoek & valorisatie, HR, financiën, governance & accountability, internationaal, bestuurszaken en communicatie/public affairs.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 24—32 uur per week
 • HBO
 • AT UNL 20231204

Werkgever

Universiteiten van Nederland (UNL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Lange Houtstraat 2, 2511 CW, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you