Management Assistent HR Bouwkunde

Management Assistent HR Bouwkunde

Geplaatst Deadline Locatie
15 jan 25 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De HR afdeling van de Faculteit Bouwkunde biedt de beste ondersteuning, mede dankzij jou! Interesse gewekt? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Jij haalt plezier uit het creëren van overzicht in een dynamische omgeving. HR heeft je interesse, je houdt van snel schakelen, werkt nauwkeurig en je neemt graag initiatief. Je snapt je professionele rol als schakel in onze HR-processen. Als jij als ervaren management assistent jezelf hierin herkent, dan willen wij graag kennis met je maken.

Het team adviseert  de leidinggevenden binnen de faculteit. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld recruitment en selectie, arbeidsvoorwaarden, de beoordelingscyclus, loopbaanvraagstukken,  en leiderschapsontwikkeling. Je doorziet wat er moet gebeuren en reageert proactief op vragen. Je plant, regelt en je voert uit.

Het HR team van de Faculteit Bouwkunde bestaat uit 6 collega’s in verschillende rollen: HR adviseurs, HR management assistenten en een HR manager. Het is een fijn team, waarin we op een informele manier met elkaar samenwerken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken.

Dit ga je doen:
De HR management assistent ondersteunt de adviseurs en manager bij verschillende processen door het aanleveren van relevante informatie, en het maken van planningen en overzichten. Je werkt in verschillende systemen, zoals Talentlink (voor recruitment) en MyHR (voor de personeelsadministratie). Ook verzorg je met je collega HR management assistenten werkzaamheden rondom de facultaire loopbaancommissie, de vacatures en de (her)benoemingen van hoogleraren. Daarnaast informeer je leidinggevenden, collega’s of individuele medewerkers over HR-regelingen en procedures.

Je draagt bij aan een correcte uitvoering en toepassing van voorschriften en regels binnen de faculteit en bent in staat om collega’s te ondersteunen en vakinhoudelijk te begeleiden. Verder houd je je bezig met het voorbereiden en plannen van bijeenkomsten en agendabeheer van het HR-team.      

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Voor deze functie als management assistent is het belangrijk dat je:

 • Interesse hebt voor werken in een universitaire omgeving.
 • Graag in een team werkt.
 • Communicatief vaardig bent in woord en schrift, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Initiatiefrijk en mensgericht werkt en de kernwaarden van de TU Delft onderschrijft.
 • Kan werken met Micorosft Office, Teams en Sharepoint.
 • Beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring hebt in een vergelijkbare functie.     

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast contract.
 • Een functieomvang van 32 uur per week.
 • Het salaris voor deze functie valt in schaal 7 van de CAO Nederlandse Universiteiten. Deze schaal heeft een minimum van € 2.693,- en een maximum van € 3.636,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur). Daarnaast ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld (in mei) en een eindejaarsuitkering van 8,3% (in december).
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Bouwkunde

De faculteit Bouwkunde heeft wereldwijd een leidende rol in onderwijs en onderzoek. De drijvende kracht achter het succes van de faculteit is het robuuste onderzoeksprofiel in combinatie met de energie en creativiteit van de studenten en de academische gemeenschap. Het is een bruisende plek waar ruim vierduizend mensen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat studeren, werken, ontwerpen, onderzoek doen en kennis vergaren en verspreiden. Onze faculteit heeft een sterke focus op ‘ontwerpgericht onderzoek' dat al enkele jaren wordt erkend en bekroond, met als resultaat een toppositie op de wereldranglijsten. Medewerkers en studenten werken aan de verbetering van de gebouwde omgeving met behulp van een breed scala aan disciplines, waaronder architectonisch ontwerp, stedenbouw, bouwtechnologie, sociale wetenschappen, procesmanagement en geo-informatiewetenschappen. De faculteit werkt nauw samen met andere faculteiten, universiteiten, private partijen en de publieke sector en heeft een uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als internationaal.

Klik hier om naar de website van faculteit Bouwkunde te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO+
 • TUD04637

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you