Coordinator Dienstverlening

Coordinator Dienstverlening

Geplaatst Deadline Locatie
25 jan 14 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hoe bijzonder is het dat we bij de TU Delft baanbrekende onderzoeken uitvoeren en nieuwe technologieën ontwikkelen? Dit kunnen we alleen als alles op facilitair gebied goed geregeld is.

Functieomschrijving

Als coördinator bij de afdeling Dienstverlening verbind jij de vele logistieke en onderwijsondersteunende taken met elkaar. Zo kunnen medewerkers en studenten optimaal gebruikmaken van de voorzieningen van onze faculteiten en gebouwen.

Dit ga je doen:

De afdeling Dienstverlening zorgt onder meer voor ondersteuning op het gebied van onderwijs en logistiek, de organisatie van evenementen, verhuizingen, het afhandelen van calls, toegangsbeheer en allerlei hand-en-spandiensten. Er zijn vijf clusters dienstverlening, en voor één van die clusters ben jij de coördinator. Het is jouw taak je teamleden alert, gestimuleerd en gemotiveerd te houden. Daarom overleg je regelmatig over de voortgang en resultaten van het team en heb je aandacht voor de bezetting. Je houdt ook functioneringsgesprekken, coacht waar nodig en je zet in op professionalisering, ziekteverzuimpreventie en -begeleiding, en talent- en loopbaanontwikkeling. Je stelt het afdelingsplan en de begroting op en zorgt voor realisatie hiervan.

Jij bent het operationeel aanspreekpunt en werkt nauw samen met assetmanagers, procesteams, projectleiders, gebouwbeheerders en medewerkers van servicepunten. Op die manier kun je werkzaamheden op elkaar afstemmen en de voortgang bewaken. Met de faculteitssecretaris en afdelingssecretarissen bespreek je de geleverde dienstverlening en signaleer je gebruikersbehoeften. Daar anticipeer je vervolgens op. Ook participeer je in diverse projecten en expertiseteams.

Het leukste aan je werk? Dat geen dag hetzelfde is. Je zit dicht op het vuur van de faculteiten en gebouwen waarvoor je werkt. Dat is tegelijkertijd je uitdaging, want in deze omgeving is het soms een hele kunst om te weten wat er speelt in de vakgebieden, bij de faculteiten en bij de medewerkers en studenten. Maar als de facilitaire motor van jouw team eenmaal goed draait, zijn tevreden collega’s, studenten, docenten en bezoekers de beloning!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

In deze dynamische en uitdagende functie kun je jouw talenten volledig inzetten, zoals: je verbindend leiderschap, je coachende, inspirerende en motiverende kwaliteiten en je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen. Als coördinator en als collega ben jij gastvrij, empathisch en ben je je altijd bewust van je taken en verantwoordelijkheden. Verder heb je:

 • Hbo+-niveau, een hbo-diploma facilitaire dienstverlening of andere relevante hbo-opleiding.
 • Minimaal vijf jaar ervaring als leidinggevende in het vakgebied facility management.
 • Kennis van de Engelse taal, mondeling en liefst ook schriftelijk.
 • Kwaliteiten op het gebied van planning en organisatie.
 • Probleemoplossende werkhouding
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Oog voor detail. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.226,- en een maximum van €5.090,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 36—40 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO
 • TUD04950

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you