Producer - Media Support Center

Producer - Media Support Center

Geplaatst Deadline Locatie
1 feb 18 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Onderwijs verzorgen en onderzoek uitvoeren verandert snel. Dit betekent grote ambitieuze programma’s, continue vernieuwing, veel en juiste informatievoorziening en het leveren van uitstekende kwaliteit. Het optimaal aanbieden van de (digitale) Media Diensten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is daarbij cruciaal.

In verband met langdurig verlof zijn we voor zes maanden op zoek naar een enthousiaste en proactieve Producer (0,5 FTE) voor het Media Support Center (MSC) van de EUR. Het MSC is verantwoordelijk voor de business continuïteit van zo’n 400 college-en vergaderzalen, alle onlineactiviteiten voor onderwijs en events, een studioproducties, AV inkoop, Design etc. Binnen de dienst studio werken we aan lecture clips, live uitzendingen en opnames op locaties.

Functie-omschrijving
Je komt te werken binnen het domein Onderwijs bij de afdeling MSC van de dienst Erasmus Digitalisation & Information Services( EDIS) . Als producer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het goed verlopen van het productieproces van intake tot uitvoering.

De functie bestaat onder andere uit:
 • Het registreren, bewaken en afhandelen van vragen die via de mail binnenkomen;
 • Informeren van de betrokkenen over de voortgang van de werkzaamheden;
 • Het registreren en bijwonen van intakes;
 • Ondersteunen bij opstellen van offertes.
 • Het maken van een productieplanning en registreren in softwarepakket;
 • Aanspreekpunt voor de studio;
 • Het maken van productieplanningen en draaiboeken;
 • Houdt het overzicht over de verschillende projecten en producties van het studioteam.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste, leergierige en inventieve teamspeler met minimaal HBO denk- en werkniveau die (pro)actief meewerkt en -denkt aan producties, om de diensten van het MSC te realiseren. Daarnaast breng jij het volgende mee.
 • Je gelooft in de kracht van het medium en bent stiekem ook wel een beetje medium addicted;
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen;
 • Een natuurlijke klantgerichte en gastvrije houding;
 • Je bent representatief, stressbestendig, zelfstandig, flexibel en denkt in oplossingen;
 • Kennis en ervaring van planningssoftware, Adobe programma’s, systemen en studio apparatuur zijn een pré;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed schakelen tussen verschillende type mensen op verschillende niveaus (Nederlands C2, Engels C1).

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie wordt in overleg bepaald. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 3.377 en € 4.640 bruto per maand Schaal 9, conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus Digitalisation and Information Services (EDIS).

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
De dienst EDIS van de EUR draagt zorgt voor de dienstverlening op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Dit betekent dat de dienst enerzijds verantwoordelijk is voor de virtuele werkplek van de EUR, waardoor medewerkers 'any time', 'any place' en op 'any device' kunnen werken. Anderzijds stelt IT Services de faculteiten en andere EUR-organisatieonderdelen in staat om succesvol diensten te verlenen aan studenten, medewerkers en bestuurders/management. Zij heeft capaciteit en kennis in huis om de noodzakelijke IT-ontwikkeling, integratie en projectleiding inhoud te geven. IT Services bestaat uit een aantal domeinen waaronder Research, Education, Business Operations en Generic Services.

Afdeling

Het Media Support Center bestaat uit zestien professionals, verdeeld over twee teams.
 • Team: Video Producties en Webinars. Dit Studio Team is toegewijd aan het produceren van video content en webinars van hoge kwaliteit en is verantwoordelijk voor het realiseren van creatieve en innovatieve visuele concepten. De EUR heeft vier moderne studio’s met geavanceerde apparatuur.
 • Team: Design, Beheer en Onderhoud van onderwijs en vergaderzalen. Dit team is het servicedesk loket op AV gebied en verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud, en speelt een sleutelrol in het ontwerp van educatieve ruimtes. Of het nu gaat om audiovisuele installaties, technische ondersteuning of ruimte-optimalisatie, we streven naar optimaal functionerende zalen incl videoregistraties tbv collegeopnames.

Specificaties

 • IT
 • max. 20 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 4035

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you