Apothekersassistent practicum geneesmiddelbereiding

Apothekersassistent practicum geneesmiddelbereiding

Geplaatst Deadline Locatie
1 feb 22 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een enthousiaste apothekersassistent met ervaring in de bereiding van geneesmiddelen? Kom ons team op het practicum voor farmaciestudenten versterken!

Functieomschrijving

Wil jij jouw kennis en vaardigheden als apothekerassistent inzetten om onze farmaciestudenten te begeleiden bij de bereiding van geneesmiddelen? Kom dan ons enthousiaste team van apothekersassistenten en docenten op het practicum geneesmiddelbereiding voor farmaciestudenten versterken.

Wat ga je doen?
Wat ga je doen? Als apothekersassistent:
 • bereid je de bereidingspractica voor;
 • onderhoud je de apparatuur en beheer je de voorraad;
 • begeleid je onze bachelor- en masterstudenten bij de bereiding van geneesmiddelen tijdens de practica.

Kortom, samen met het team maak je het practicum tot een succes en draag je met jouw werkzaamheden bij aan de groei en ontwikkeling van onze farmaciestudenten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Jij vindt het leuk om met jonge mensen om te gaan en hebt affiniteit met onderwijs. Je werkt graag samen in een team. Daarnaast zien we graag dat je het volgende meebrengt:
 • een afgeronde mbo-4-opleiding Apothekersassistent;
 • ruime ervaring in geneesmiddelbereiding en bij voorkeur ook ervaring op het gebied van steriele bereidingen;
 • goede communicatieve vaardigheden die ervoor zorgen dat je op een effectieve manier communiceert met studenten en teamleden;
 • computervaardigheden voor de bijkomende administratieve taken (met name in Office-toepassingen) of bereidheid om je deze vaardigheden eigen te maken;
 • flexibiliteit: de bereidheid om verschillende taken op te pakken en het vermogen om te schakelen tussen diverse werkzaamheden. Ook als iets anders loopt dan gepland, dan weet jij daar op een soepele manier mee om te gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • en functie voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een werkweek van 24 tot 32 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.693,- tot maximaal € 3.636,- bij een fulltime dienstverband (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. De faculteit heeft zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs.

Het departement Farmaceutische Wetenschappen verzorgt innovatief onderwijs op het terrein van de farmacie en de farmaceutische wetenschappen en verricht hoogwaardig funderend wetenschappelijk onderzoek op, of grenzend aan het terrein van de farmaceutische wetenschappen. Het departement laat zich daarbij inspireren door vraagstellingen vanuit de maatschappij, in het bijzonder vanuit de gezondheidszorg.

Specificaties

 • Techniek / laboratorium; Onderwijs
 • Natuurwetenschappen
 • 28—32 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO
 • 3553

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitsweg 99, 3584CG, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you