Management assistent, Afdeling Micro-elektronica

Management assistent, Afdeling Micro-elektronica

Geplaatst Deadline Locatie
2 feb 15 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind je het heerlijk om evenementen te organiseren, mensen te ondersteunen en zaken op rolletjes te laten verlopen? Houd je van de dynamiek van een internationale werkomgeving en heb je affiniteit met onderwijs en onderzoek? Dan zul jij het vast naar je zin hebben als management assistent bij onze levendige afdeling Micro-elektronica!

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste (fulltime/parttime) management assistent voor ons support team van 9 collega’s. Samen met je collega’s speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de diverse onderzoeksteams binnen ME en zorg je ervoor dat de dagelijkse activiteiten soepel verlopen. Er is veel te doen en geen dag is bij ons hetzelfde. Het takenpakket is afwisselend en dus heb je alle kans om jouw veelzijdigheid in te zetten en verder te ontwikkelen.

Het organiseren van bijeenkomsten en evenementen is een belangrijk accent in deze functie. Zo worden er congressen, afscheidssymposia, seminars en bijvoorbeeld groepsmeetings en -uitjes georganiseerd, voor een publiek van 10 tot wel 200 mensen. Krijg je daar energie van? Dan is dit echt iets voor jou!

Je krijgt een zelfstandige functie in teamverband, met als belangrijkste werkzaamheden:

  • Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers, studenten, gasten en externen;
  • Je ondersteunt, bij belangrijke evenementen en activiteiten van de afdeling, zoals seminars, workshops en diverse netwerkbijeenkomsten;
  • Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve taken, zoals het beheer van verschillende agenda’s, de verwerking van HR en financiële en facilitaire zaken;
  • Je behandelt telefoongesprekken, e-mails en ontvangt bezoekers;
  • Verder voer je zelfstandig taken uit en toon je initiatieven bij werkzaamheden die op je pad komen.

We vinden het fijn als je een proactieve en pragmatische aanpakker bent, en het werk ‘ziet’. Je bent iemand die het geheel kan overzien, goed prioriteiten kan stellen, en bij- en hoofdzaken onderscheidt. Je bent collegiaal en toegankelijk voor vragen. Je vindt het leuk om de onderzoeksteams met jouw organisatiekracht bij te staan en houdt ervan zaken gestructureerd aan te pakken.

Het TU Delft secretaressenetwerk organiseert regelmatig leerzame en leuke activiteiten, waardoor je op een eenvoudige manier wegwijs raakt binnen de TU Delft.

Je komt te werken op de afdeling Micro-Electronika (ME) in het markante hoge blauw-rode gebouw op de campus van de TU Delft. Ook een deel thuiswerken is bij ons in overleg mogelijk. ME is de grootste afdeling van de faculteit EWI (Electrotechniek, Wiskunde, Informatica). Veel van het onderzoek van onze afdeling is relevant voor de maatschappij. We werken aan innovatieve micro-elektronica voor bijvoorbeeld de gezondheidszorg, duurzame energie, satellieten voor aard observatie, en draadloze communicatie. De afdeling heeft een zeer internationaal karakter; voor een flink deel van de medewerkers is Engels de voertaal. De afdeling bestaat uit 8 secties en voert een groot aantal projecten uit, die worden geleid door ruim 50 projectleiders.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO (+) werk- en denkniveau;
  • Je bent proactief en kunt flexibel meedenken en zelfstandig werk oppakken;
  • Je hebt organisatorische kwaliteiten en bezit improvisatietalent;
  • Ervaring met organiseren van zowel kleinere als grotere evenementen;
  • Je bent een teamspeler met een opgewekt karakter en voelt je omgeving goed aan;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal en je bent bereid om Nederlands te leren als je dat nog niet beheerst;
  • Je hebt uitgebreide ervaring met office software, met voorkeur voor Microsoft Office en je heb goede digitale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 7 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.693,00 en een maximum van € 3.636,00 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) verenigt drie wetenschappelijke disciplines. Samen versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we allemaal in ons dagelijks leven gebruiken. Technologie zoals het elektriciteitsnet, dat duurzaam en toekomstbestendig wordt gemaakt door onze faculteit. Tegelijkertijd ontwikkelen wij de chips en sensoren van de toekomst en leggen wij de basis voor de softwaretechnologieën die op deze nieuwe generatie apparatuur gaan draaien – waaronder natuurlijk AI. Ondertussen verleggen wij de grenzen van de toegepaste wiskunde, bijvoorbeeld door ziekteprocessen in kaart te brengen met informatie over individuele cellen en door met wiskunde gigantische aswolken na een vulkaanuitbarsting te simuleren. Met andere woorden: op de faculteit is volop ruimte voor baanbrekend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende laboratoria en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren meer dan 1000 medewerkers en 4000 studenten in deze innovatieve omgeving.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2693—€3636 per maand
  • MBO+
  • TUD04717

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you