Medewerker onderwijsadministratie en studentenbalie

Medewerker onderwijsadministratie en studentenbalie

Geplaatst Deadline Locatie
5 feb 20 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij degene die ervoor zorgt dat onze studenten op een fijne en professionele manier verder geholpen worden? Dan is deze tijdelijke functie als medewerker onderwijsadministratie en studentenbalie iets voor jou! Samen met je collega's van de studentenbalie ben je het eerste aanspreekpunt voor studenten en ondersteun je waar nodig de onderwijsadministratie, tentamenorganisatie en het stafsecretariaat.

Om in de piekperiode de werkzaamheden van de onderwijsadministratie, studentenbalie en het stafsecretariaat te kunnen opvangen, zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker die flexibel inzetbaar is. Als medewerker onderwijsadministratie en studentenbalie bij het Studenten Informatiepunt (STIP) Letteren ben je het eerste aanspreekpunt voor studenten bij vragen over hun studie. Je werkt in een dynamische omgeving en onderhoudt veel contacten met studenten en collega's. Je staat studenten te woord aan de balie, de telefoon, via de chat en per e-mail. Je beantwoordt vragen over bijvoorbeeld de inschrijving voor cursussen en tentamens, roosters, Brightspace, geeft cijferlijsten af en verwijst door naar andere onderdelen van de faculteit en de universiteit. Naast de baliewerkzaamheden ondersteun je de onderwijsadministratie, de tentamenorganisatie en het stafsecretariaat van de opleidingen. Je werkt nauw samen met alle collega's van Bureau Onderwijs en studentenzaken. Je werkt flexibele uren voor gemiddeld 20 uur per week, in afstemming met de leidinggevende. In de zomerperiode ben je fulltime inzetbaar.

Ben je recent aan onze faculteit afgestudeerd en zoek je een tijdelijke baan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met administratieve taken.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent stressbestendig.
 • Je kunt snel schakelen, hebt een hoge mate van servicegerichtheid en functioneert goed in een dynamische omgeving.
 • Je beschikt over kennis van de organisatie van universitair onderwijs.
 • Je hebt goede kennis over het studentenadministratiesysteem Osiris en Office-systemen. En je houdt ervan met nieuwe systemen aan de slag te gaan.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband goed.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van een halfjaar.

 • Het betreft een dienstverband van 0,5 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.693 en maximaal € 3.636 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 april tot en met 13 september 2024.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Letteren zet zich in voor het produceren van wetenschappelijke en maatschappelijke kennis die ertoe doet. Met meer dan 600 academische en ondersteunende medewerkers verzorgen we onderwijs en doen we onderzoek op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, en taalkunde en communicatie, met behulp van innovatieve methodologieën en werken we nauw samen binnen de verschillende disciplines. Ons onderzoek is ingebed in twee onderzoeksinstituten: het Centre for Language Studies (CLS) en het Radboud Institute for Culture & History (RICH). Met ongeveer 2.500 studenten, verdeeld over drie departementen - het departement Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Oudheid, het departement Moderne Talen en Culturen en het departement Taal en Communicatie - willen we bijdragen aan een duurzamere en inclusievere wereld. Daarom verwelkomen we in het bijzonder sollicitaties van kandidaten met verschillende perspectieven, achtergronden en vaardigheden die onze opleidingen en onderzoeksprofielen kunnen versterken.

Als medewerker onderwijsadministratie en studentenbalie maak je deel uit van het Studenten Informatiepunt Letteren. Het Studenten Informatiepunt (STIP), de onderwijsadministratie en het facultaire stafsecretariaat zijn onderdeel van Bureau Onderwijs en Studentenzaken en verantwoordelijk voor de ondersteuning van studenten en docenten van de faculteit. Bureau Onderwijs en Studentzaken omvat verder Osirisbeheer, studieadviseurs, International Office, Career Service, studentcommunicatie, de secretaris van de examencommissie, de secretaris toelatingen en het Teaching Information Point. Je rapporteert aan het Hoofd Stip en Staf.


Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig.

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Specificaties

 • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 20 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO
 • 1217995

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you