Medewerker Examencommissie (0,8 - 1fte)

Medewerker Examencommissie (0,8 - 1fte)

Geplaatst Deadline Locatie
6 feb 18 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoek je een uitdagende, afwisselende baan in een inspirerende omgeving? Ben je accuraat, analytisch, en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

De Examencommissie is een zelfstandig bestuursorgaan binnen Erasmus School of Economics, verantwoordelijk voor borging van de kwaliteit van de diploma’s. Wij houden ons o.a. bezig met verzoeken van studenten, fraude, beroepen en bezwaren, toelating, voorzieningen voor studenten, bindend studieadvies en borging van toetskwaliteit.

Functie-omschrijving
Als Medewerker Examencommissie behandel je verzoeken van studenten over allerlei uiteenlopende zaken, bijvoorbeeld voor vrijstelling, voorzieningen en uitzonderingen. Deze verzoeken moeten met de grootste zorgvuldigheid binnen een bepaalde termijn worden afgehandeld. Je bent op de hoogte van alle regelingen en vereisten op basis waarvan je zelfstandig beslissingen neemt over de verzoeken. Je hebt in deze rol veel contact met studieadviseurs en docenten om zo de beste oplossingen te vinden. Veel van de communicatie met studenten en docenten vindt plaats in het Engels.

Daarnaast voer je verschillende andere werkzaamheden uit, zoals administratieve taken rond beroep, fraude, scriptiedeadlines en allerlei andere werkzaamheden van de Examencommissie. Je draagt bij aan het succes van ons team door initiatief te tonen en mee te denken over beslissingen en beleid. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s: medewerker en secretarissen van de Examencommissie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (beide minimaal C1).
 • Zorgvuldig kunnen werken is een belangrijke vereiste voor deze rol.
 • Je bent analytisch en resultaatgericht. Je kan uitstekend overzicht houden, plannen, prioriteiten stellen en je kan goed omgaan met deadlines.
 • Je kan goed zelfstandig werken en bent communicatief vaardig. Je begrijpt wanneer je zelf kunt beslissen of wanneer je een zaak aan het team moet voorleggen.
 • Je vindt het leuk om binnen de gestelde kaders een goede oplossing te vinden. Je weet hoe je balans moet houden tussen handhaven van de regels en tegemoetkomen aan de verzoeken van studenten.
 • Je staat stevig in je schoenen en bezit een hoge mate van integriteit.
 • Werkervaring in het hoger onderwijs is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is bij voorkeur 1 april 2024. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 3.377 en € 4.640 bruto per maand Schaal 9, conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of Economics (ESE). De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden omgezet worden in een vaste aanstelling.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Erasmus School of Economics (ESE) behoort tot een van de grootste faculteiten van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) met meer dan 7000 studenten en 340 fte personeel. De geschiedenis grijpt terug tot 1913, het jaar waarin het particulier initiatief tot oprichting van de Nederlandsche Handels-Hoogeschool op brede steun mocht rekenen van het Rotterdamse bedrijfsleven. Een voortdurende focus op kwaliteit van onderzoek en opleidingen heeft geleid tot een toonaangevende faculteit die meedraait in het mondiale academische speelveld. De faculteit bestaat uit vier verschillende capaciteitsgroepen: bedrijfseconomie, algemene economie, toegepaste economie en econometrie. Hierin zijn de wetenschappers werkzaam die dagelijks topprestaties leveren op het gebied van onderwijs, onderzoek en impact. De capaciteitsgroepen en de decaan van de faculteit worden ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering onder leiding van de directeur bedrijfsvoering, bestaande uit het bestuurssecretariaat, business control, Human Resources Management, IT/IV, support, privacy office en andere facilitaire onderdelen.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 4066

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you