Opleider BHV (0,8 fte)

Opleider BHV (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 feb 3 mrt Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij een cruciale rol spelen in het opleiden en voorbereiden van anderen op noodsituaties? Ben je een teamspeler die gedreven is door samenwerking? Dan willen wij jou in ons team!

Functieomschrijving

Het team Arbo, Duurzaamheid, Veiligheid & Beveiliging van Facility Services (FS) van de Universiteit Maastricht (UM) is op zoek naar een enthousiaste Opleider BHV.
Als Opleider BHV ben jij de drijvende kracht achter praktijkgerichte basis- en herhalingstrainingen BHV en EHBO, zowel voor medewerkers als studenten (ook Engelstalig). Je draagt actief bij aan het centrale beleid voor beveiliging en bedrijfshulpverlening aan de universiteit. Daarnaast assisteer je bij calamiteitenoefeningen, beheer je ontruimingsplannen en coördineer je BHV-teams, inclusief de organisatie en administratie van BHV-trainingen in samenwerking met Rode Kruis, NIBHV en Niveo. Proactief rapporteer je aan de BHV-coördinator en onderzoek je incidenten en ongevallen met betrekking tot BHV-inzet.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Als collega van Facility Services streven we naar een optimale en duurzame dienstverlening, waarbij gastvrijheid in je DNA zit. Met een open, proactieve, en dienstverlenende houding ben je resultaatgericht, zelfstandig en betrokken. Vernieuwingsgezindheid, ontzorging van de klant en creatief probleemoplossend denken en handelen typeren jou. Je bent niet alleen een teamspeler, maar ook collegiaal.

Naast deze eigenschappen voldoe je aan de volgende functie-eisen:
 • Gediplomeerd Kaderinstructeur BHV (NIBHV).
 • Gediplomeerd Kaderinstructeur Rode Kruis.
 • Afgeronde opleiding Coördinator BHV (of bereid deze te behalen).
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Klantgerichtheid met een streven naar hoog dienstverleningsniveau.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (B2-niveau).
 • Sterke contactuele vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Als opleider BHV bij Facility Services kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:
 • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 8 conform UFO-profiel Arbo- en Milieucoördinator, functieniveau 3 met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen € 3.072,- en € 4.103,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0.8 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.
 • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.
 • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier

Werkgever

Universiteit Maastricht

Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?
Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.
In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.
De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.
Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.
Voor meer informatie over de UM klik hier.

Afdeling

Facility Services

Bij FS werken wij samen met onze partners aan passende en optimale facilitaire dienstverlening voor onze studenten, medewerkers en bezoekers van de UM. Een veilige, functionele, inspirerende en duurzame leef-, studie- en werkomgeving, dat is waar wij voor gaan. Een omgeving waar iedereen zich thuis voelt, die verbinding stimuleert en die bijdraagt aan hun mentale, fysieke en sociale gezondheid; een omgeving die het mogelijk maakt om ambities waar te maken in leren, doceren en onderzoeken. Welzijn en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan, gericht op de ondersteuning van de ambitie van de UM om een ‘caring’ universiteit te zijn.

Wij bieden een breed dienstenpakket dat onder andere bestaat uit huisvestingsvoorzieningen en dienstverlening uiteenlopend van catering, schoonmaak en beveiliging tot receptiediensten en inkoop. FS adviseert daarnaast op het vlak van milieu en duurzaamheid, veiligheid en contractmanagement en beheert ook de vastgoedportefeuille van de universiteit.

We hebben een divers aanbod waarbij de focus ligt op: de klantvraag; innovatief inspelen op ontwikkelingen in onze omgeving; samen werken met alle betrokkenen; zichtbaar door communicatie; en continu leren.

Werken bij FS betekent werken in een dynamische organisatie, waar veel uitdagingen, kansen en mogelijkheden liggen. We bieden een prettige werkomgeving met betrokken collega’s; een plezierige informele en resultaatgerichte werkcultuur. Een organisatie waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen initiatieven en waar samenwerken, verbinding en open communicatie hoog in het vaandel staan.

Team Arbo, Duurzaamheid, Veiligheid & Beveiliging
Het team bestaat uit drie adviseurs op navolgende vakgebieden.
 • Arbo
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid en Beveiliging, waaronder de BHV-organisatie valt

Je werkt nauw samen met de BHV-coördinator, aan wie je in de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden rapporteert.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 30.4 uur per week
 • €3072—€4640 per maand
 • MBO+
 • 642

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Duboisdomein 30, 6229GT, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you