Management-/Office-assistent Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie

Management-/Office-assistent Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie

Geplaatst Deadline Locatie
12 feb vandaag Utrecht
Ben jij klaar om een proactieve rol te spelen in het vormgeven en uitvoeren van het secretariële werk bij onze afdeling? Bekijk de vacature!

Functieomschrijving

Ben jij klaar om een proactieve rol te spelen in het vormgeven en uitvoeren van het secretariële werk binnen de afdeling Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie? Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te laten schitteren en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team.

Wat ga je doen?
Wij zoeken een enthousiaste collega voor ons afdelingssecretariaat. In deze deeltijdfunctie (24 uur) versterk je ons team op maandag, dinsdag en woensdag. Samen met twee collega’s beheer je het secretariaat en zorg je voor een soepele gang van zaken. Verder horen de volgende taken bij je verantwoordelijkheden:
 • ondersteuning van het dagelijks bestuur inclusief het plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen en afdelingsbijeenkomsten en het opvolgen van acties;
 • aanspreekpunt zijn voor praktische vragen van collega’s en gasten en voorbereiding voor de komst van nieuwe medewerkers en studenten;
 • monitoren van de voortgang van acties met betrekking tot personeelszaken., o.a. controleren van facturen en declaraties;
 • algemene secretariële ondersteuning voor de afdeling, zoals agendabeheer, correspondentie en evenementen van de afdeling.

Je denkt mee over het verder vormgeven van onze dienstverlening, waarbij professionaliteit, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid centraal staan. Daarnaast weet jij jouw manier van werken af te stemmen op de dynamiek van de afdeling. Je krijgt ruimte voor zelfstandigheid, waardoor jouw probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel goed tot hun recht kunnen komen. Op onze afdeling hechten we waarde aan teamwork, zodat feedback geven en feedback ontvangen vanzelf gaat.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die voldoet aan meerdere of alle van de volgende criteria:
 • havo-/mbo-4-diploma;
 • een secretaresseopleiding is een pre;
 • enige werkervaring;
 • goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en van de Engelse taal;
 • uitstekende communicatieve eigenschappen, zodat contact met collega’s en externen vlot verloopt;
 • affiniteit en ervaring met digitalisering van werkprocessen, en bedrevenheid in MS Office en Teams;
 • goede plannings- en organisatievaardigheden. Een bijeenkomst organiseren? Daar draai je je hand niet voor om.

Op een secretariaat kan het soms hectisch zijn en taken en prioriteiten kunnen snel veranderen. Door jouw flexibiliteit kun je snel reageren en zaken aanpassen. Kortom, jouw probleemoplossend vermogen stelt je in staat initiatief te nemen en te anticiperen. Daarnaast lukt het je om het hoofd koel te houden, ook als de druk hoog is.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • een dienstverband voor een jaar per 1 juni 2024 met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een werkweek van 0,6 fte met een bruto maandsalaris variërend van € 2.693,- tot € 3.636,- bij een fulltime dienstverband (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. De faculteit heeft zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs.

Je komt werken bij de afdeling Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie, waar je het eerste aanspreekpunt en daarmee gezichtsbepalend bent voor de afdeling. Er heerst een informele werksfeer waarbij regelmatig een beroep wordt gedaan op jouw flexibele en innovatieve denken.

De afdeling Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie bestaat uit een multidisciplinair team van internationaal georiënteerde onderzoekers, gedreven docenten en praktijkapothekers die een bijdrage leveren aan ons onderzoek en onderwijs. Wij willen het veilig en effectief gebruik van geneesmiddelen door patiënt en maatschappij verbeteren. Dit doen wij door multidisciplinair onderzoek te doen naar veiligheid, effectiviteit, beschikbaarheid en toepassing van geneesmiddelen en de bijbehorende zorgsystemen en hierover kennis uit te dragen; te bepalen waar verbetering nodig is, in samenwerking met patiënten, zorgverleners, geneesmiddelontwikkelaars en beleidsmakers; onderwijs te verzorgen voor farmaciestudenten en studenten van (bio)medische opleidingen, onderzoekers, apothekers en andere professionals in de zorgsector.

Additionele informatie

Neem voor meer informatie contact op met prof. dr. A.K. Mantel via A.K.Mantel@uu.nl of met het secretariaat Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie via science.officeff@uu.nl.

Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Stuur dan een mail naar science.recruitment@uu.nl o.v.v. de functietitel MOA.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Natuurwetenschappen
 • max. 24 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO
 • 3599

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitsweg 99, 3584CG, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Utrecht). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Als Universiteit Utrecht willen we een thuis zijn voor iedereen. We waarderen medewerkers met diverse achtergronden, perspectieven en identiteiten, onder andere op het gebied van culturele, religieuze of etnische achtergrond, gender, seksuele oriëntatie, functiebeperking of leeftijd. We streven naar een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen kan floreren en waaraan iedereen kan bijdragen.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Als deze specifieke vacature niet is waar je naar op zoek bent, maar je kent iemand anders die mogelijk geïnteresseerd is, stuur deze link dan naar diegene door.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Als Universiteit Utrecht willen we een thuis zijn voor iedereen. We waarderen medewerkers met diverse achtergronden, perspectieven en identiteiten, onder andere op het gebied van culturele, religieuze of etnische achtergrond, gender, seksuele oriëntatie, functiebeperking of leeftijd. We streven naar een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen kan floreren en waaraan iedereen kan bijdragen.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Als deze specifieke vacature niet is waar je naar op zoek bent, maar je kent iemand anders die mogelijk geïnteresseerd is, stuur deze link dan naar diegene door.

Solliciteer uiterlijk op 26 feb 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).