Functioneel beheerder Digitale Leeromgeving

Functioneel beheerder Digitale Leeromgeving

Geplaatst Deadline Locatie
13 feb 10 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij alle docenten en studenten optimaal ondersteunen in het gebruik van onze digitale leeromgeving? Kan jij de wensen van de gebruikers vertalen naar applicatieverbeteringen? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Functioneel beheerder Digitale Leeromgeving!

Om het onderwijs van de Radboud Universiteit zo goed mogelijk te faciliteren worden diverse applicaties ingezet. Tezamen vormen zij de digitale leeromgeving van de Radboud Universiteit. De belangrijkste applicatie is Brightspace, onze Learning Management System. Daarnaast beheer je ook een aantal andere onderwijsapplicaties zoals videoplatformen, plagiaatdetectiesoftware en portfoliosoftware. Je denkt mee met eindgebruikers en stakeholders zoals onderwijskundigen, decentrale/facultaire ICT-ondersteuners en uiteraard docenten en studenten over de optimale inzet van onze leeromgeving.

Daarnaast beheer je de applicaties volgens onze beheerprocessen, waarbij je naast specifieke aandachtsgebieden algemeen inzetbaar bent in het team. Als spin in het web voel jij je thuis om alles te organiseren rondom een applicatie en deze zo goed mogelijk te laten functioneren. Denk hierbij aan verwerkersovereenkomsten, participeren in aanbestedingen, het oplossen van incidenten, afstemming met de leverancier, het begeleiden van het change proces en het doorvoeren van nieuwe releases. Naast het verwerken van tickets krijg je de ruimte om te werken aan projecten die onze processen verbeteren. Tot slot schrijf je documentatie voor beheerdoeleinden (beheerdocumentatie en beheerprocessen) en voor eindgebruikers (handleidingen).

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt inhoudelijke kennis van het onderwijsproces, didactische kennis is een pre.
  • Je beschikt over goede digitale en communicatieve vaardigheden, in schrift en in woord, zowel in het Nederlands als het Engels.
  • Je hebt een sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen en een proactieve houding.
  • Je bent een teamplayer en hebt een kritische, klantgerichte en dienstverlenende instelling.
  • Je bent stressbestendig en kan werken met deadlines.
  • Je bent in staat zowel autonoom als in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.377 en maximaal € 4.640 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 9).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Als Functioneel beheerder Digitale Leeromgeving kom je te werken binnen de afdeling Education Support van de divisie Academic Affairs. Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. Academic Affairs bundelt strategisch beleidsadvies en het verlenen van verschillende ondersteunende services op het gebied van onderzoek, onderwijs en studenten. Education Support is een afdeling binnen Academic Affairs. Hier komen de centrale diensten voor de ondersteuning van het onderwijs aan de Radboud Universiteit samen. Naast het beheer van de digitale leeromgeving is de afdeling ook onder meer verantwoordelijk voor didactische ondersteuning, digitaal toetsen, multimedia producties en onderwijsinnovatie. Je gaat samenwerken met het huidige team van vijf enthousiaste en professionele collega's. Dit team is verantwoordelijk voor het beheer van alle centrale onderwijsapplicaties van de Radboud Universiteit.

Wil je meer weten over hoe jij als IT-specialist een verschil kunt maken bij de Radboud Universiteit? Bekijk alle informatie over werken in IT.  


Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig.

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); IT
  • max. 32 uur per week
  • €3377—€4640 per maand
  • HBO
  • 1218004

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you