Functioneel beheerder Onderwijs - Digitaal Toetsen (0,8 – 1,0 fte)

Functioneel beheerder Onderwijs - Digitaal Toetsen (0,8 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 feb 10 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij passie voor onderwijsprocessen en -applicaties, wil je deel uitmaken van een universiteit met een uitdagend applicatielandschap? Kom dan bij ons werken.

Functieomschrijving

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een vooraanstaande internationale universiteit in het hart van Rotterdam, met sterke focus op maatschappelijke impact en innovatie. Wij zijn opzoek naar een dynamische en ervaren Product Owner om de afdeling Business Operations te versterken.

Functie-omschrijving
Als functioneel beheerder Onderwijs - Digitaal Toetsen ben je verantwoordelijk voor de inrichting en doorontwikkeling van de toetsapplicaties van de Erasmus Universiteit Rotterdam (ANS, ProctorExam, Turnitin, Canon Exam Services) die het digitaal aanbieden en maken van toetsen mogelijk maken. Je doet dit in nauwe samenwerking met verschillende expertisegebieden binnen de EUR. Variërend van facultaire collega’s die je ondersteunt de software zo goed mogelijk in te zetten voor toetsen tot nauwe afstemming met specialisten van de Tentamen Organisatie om alle toetsen en toetsinzage mogelijkheden op het juiste moment aan te kunnen bieden. Daarnaast:
 • ben je actief betrokken bij o.a. het functioneel vormgeven van de verdere gegevensuitwisseling van en naar de toets- en roosterapplicaties;
 • ben je de contactpersoon met leveranciers over openstaande issues, het day-to-day gebruik en de roadmap van hun diensten en/of applicaties;
 • lever je input binnen onderwijs(logistieke) projecten om de onderwijsprocessen te verbeteren;
 • vorm je samen met collega’s verantwoordelijk voor Roosteren en Canvas, het hart van de ondersteuning van onderwijs applicaties. Daarnaast ben je in staat deze collega’s te ondersteunen en deels te vervangen wanneer dit gewenst is.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt affiniteit met de functionele kant van software, (beheer)processen en/of (onderwijs)logistiek;
 • Je bent in staat om binnen een keten de samenwerking op te zoeken en hierin actief te participeren;
 • Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse
  en Engelse taal (B2 niveau volgens het CEFR).

Jouw competenties
 • Analyseren
 • Samenwerken
 • Omgevingsbewustzijn
 • Plannen en organiseren

Wat vinden wij nog meer belangrijk?
Je bezit een ‘hands on and getting things done’ mentaliteit. Goede communicatieve vaardigheden zijn je niet vreemd en je bent een kei in probleemoplossend denken en handelen. Functionele vernieuwingen denk je uit, implementeer je en draag je actief uit. Daarnaast laat je je niet snel uit het veld slaan, kan je goed omgaan met deadlines en beweeg je je flexibel binnen de afdeling en organisatie. Het stimuleren en motiveren van onderlinge betrokkenheid en doeltreffende samenwerkingen is jouw ding. Je bent resultaatgericht, maar begrijpt dat veranderprocessen soms langer duren.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is 1 april 2024. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 3.226 en € 5.090 bruto per maand Schaal 10, conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Education and Student Affairs (E&S). De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden omgezet worden in een vaste aanstelling.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
De functie valt binnen de afdeling Advies & Beheer Onderwijssystemen (ABO), ondergebracht bij de dienst Education & Student Affairs, onderdeel van Professional Services. Deze dienst richt zich op dienstverlening voor en ondersteuning van onderwijs en studenten van de EUR en het Erasmus MC.

Afdeling

Bij ABO werken momenteel 9 collega’s die verantwoordelijk zijn voor het beheer en de doorontwikkeling van EUR brede onderwijs (logistieke) processen en daarop ingezette applicaties in het domein Onderwijs. In dit domein vallen onder andere de processen: In- en uitschrijven opleiding (Studielink, OSIRIS), Onderwijsondersteuning en -logistiek (Studielink, OSIRIS, TimeEdit), Onderwijs (Canvas, Turnitin, Evasys,), Digitaal toetsen (ANS, ProctorExam, Turnitin, Canon Exam Services).

Binnen ABO werken we volgens het principe dat applicaties een middel zijn om deze processen digitaal en goed te kunnen ondersteunen. Daarnaast benaderen we processen net als de applicaties vanuit samenhang. Dit betekent dat we als ABO-collega’s vanuit eigen specialisaties gezamenlijk optrekken in het ondersteunen en verbeteren van de applicaties en processen. Dit heeft geresulteerd in een team waar voldoende allround kennis aanwezig is, om elkaars taken tijdelijk over te nemen.

Specificaties

 • IT
 • 32—40 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO
 • 4082

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you