Coördinator Transition Academy (m/v/x) (0,8-1,0 fte)

Coördinator Transition Academy (m/v/x) (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 feb 8 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als coördinator ben jij het reisbureau voor cursisten van DRIFT’s Transition Academy. Jij zorgt ervoor dat deelname aan onze meerdaagse duurzaamheidsopleidingen een goede en mooie ervaring is.

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Als coördinator opleidingen ben je de spil van de Transition Academy van DRIFT. Je organiseert de opleidingsactiviteiten, met name de open cursussen. Je regelt de inschrijvingen, locaties, docenten, communiceert met de deelnemers en denkt mee over de invulling van programma’s. Je gunt de deelnemers een mooie leerreis en zorgt ervoor dat alles op tijd en piekfijn in orde is. Ook help je je collega’s tijdens de opleidingen met de administratieve kant (overeenkomsten, deelnemersoverzichten, evaluaties, etc.) Je houdt de mailbox van de Academy goed op orde en zorgt ervoor dat iedereen snel een reactie krijgt.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat je nodig hebt

Om deze rol goed te kunnen vervullen, zoeken we iemand met…

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar aan relevante werkervaring
 • Goede beheersing van de Engelse taal (de voertaal op DRIFT) en de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
 • EU-burgerschap (dus niet alleen EU-ingezetene) of je bent reeds in het bezit van een Nederlandse verblijfs- én werkvergunning. Je woont en blijft wonen in Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: jaarcontract met intentie tot verlenging.

Wat we bieden

Deze functie wordt beloond met een bruto maandsalaris tussen de 2920 en 3377 euro bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van ervaring. DRIFT heeft verder een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met o.a.:

 • afspraken over hybride werken en een riant aantal verlofdagen / ADV (44 dagen op voltijdsbasis bij 40-urige werkweek) en de mogelijkheid deze deels te valuteren;
 • een goed, fossielvrij pensioen (ABP) en de mogelijkheid van deelname aan collectieve verzekeringen;
 • een aantal faciliteiten, zoals een sportaccommodatie (tegen gereduceerd tarief), voor- en naschoolse opvang en universiteitsbibliotheek.
 • een gezellige werkomgeving met drukbezochte lunchtafel, flipperkast en geregeld gezamenlijke (kennis)activiteiten.

Inclusiviteit

De klimaatcrisis en andere maatschappelijke problemen hebben onevenredig grote gevolgen voor gemarginaliseerde groepen. DRIFT zal zich beter kunnen inzetten voor oplossingen van deze persistente problemen, als we als team diverse perspectieven hebben – uit het centrum en de marge. Dat is een belangrijke reden waarom we een inclusieve werkgever willen zijn voor iedereen ongeacht gender, seksualiteit, etniciteit, religie of lichamelijke beperkingen.

Als je je met een maatschappelijke gemarginaliseerde groep identificeert, moedigen we je in het bijzonder aan te solliciteren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die het team diverser maakt.

Werkgever

Dutch Research Institute for Transitions (DRIFT)

Werken bij DRIFT

The Dutch Research Institute for Transitions (DRIFT) is een toonaangevend onderzoeksinstituut in de transitie-wetenschap. Bij haar oprichting in 2004 was ze een van de eerste organisaties ter wereld gericht op transities naar een rechtvaardige en duurzame samenleving. Daar zetten we ons nog steeds voor in – nu als sociale onderneming (BV van de Erasmus Universiteit Rotterdam). Met 30+ DRIFTers met zeer verschillende achtergronden bouwen we elke dag aan onderzoek, onderwijs, advies en activisme voor fundamentele verandering. DRIFT heeft een platte organisatiestructuur die veel vrijheid biedt en zorgt voor een open en losse sfeer.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • HBO
 • DRIFT 02/01

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you