Student-assistent Partnerships in Computational Social Science

Student-assistent Partnerships in Computational Social Science

Geplaatst Deadline Locatie
20 feb 27 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij steeds op zoek naar kansen om de wereld een klein beetje beter te maken voor ons allemaal? Vind je het leuk om te bouwen aan een professioneel netwerk waarin jij helpt om maatschappelijke samenwerkingen tot stand te brengen? Of ben je enthousiast om dit te leren? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou als onze nieuwe Junior Manager Partnerships!

Onze interdisciplinaire, Engelstalige bacheloropleiding Computational Social Science (CSSci) is voor het eerst in september 2022 van start gegaan. We streven ernaar studenten op te leiden die complexe maatschappelijke vraagstukken vanuit verschillende perspectieven kunnen bestuderen. Met behulp van data en technologie leren zij bij te dragen aan oplossingen voor bijvoorbeeld klimaatverandering, wereldgezondheid en een verantwoorde inzet van kunstmatige intelligentie.

Het curriculum van onze opleiding is volledig projectgestuurd. Dit betekent dat wij voor onze semestervakken zoeken naar partners van binnen en buiten de universiteit om maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Onze studenten werken maandenlang nauw samen met deze externe bedrijven en organisaties aan ‘project challenges’ om impactvolle interventies te realiseren.

Wat ga je doen?
Het projectgestuurd onderwijs van onze opleiding brengt veel afwisselend werk met zich mee, zowel voorafgaand aan het semester als gedurende en na afloop ervan. Als Junior Manager Partnerships speel je een belangrijke rol bij het genereren en onderhouden van het partner netwerk, samen met onze Head of Partnerships en onze docenten, studenten en project partners. We moeten bijvoorbeeld continu oog houden voor maatschappelijke uitdagingen waaraan onze studenten een bijdrage kunnen leveren, binnen en buiten Amsterdam, én die ook nog eens goed aansluiten bij de thema’s en leerdoelen van onze semestervakken. We leggen contacten met potentiële partners en daaruitvloeiende samenwerkingen zetten we vervolgens om naar concrete groepsopdrachten voor onze studenten.

Je takenpakket omvat:
 • Assisteren bij het initiële contact met partners, bijvoorbeeld contactgegevens en relevante websites opzoeken, telefonisch contact leggen, opleidingsdocumenten verspreiden, afspraken inplannen en notuleren;
 • Voorbereiden van geschreven of visueel partner outreach materialen, zoals partner nieuwsbrief, community website, brochures en projectcurriculumoverzichten;
 • Onderhouden van databases met partnership ‘leads’ en bestaande partnerships en bijdragen aan relatiemanagement;
 • Risico-analyses uitvoeren ten aanzien van projecten en partnerships;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de logistiek van evenementen waarbij partners betrokken zijn, zoals zaalreservering, catering, uitnodigingen en programmering;
 • Verzamelen van feedback van studenten en partners aan het einde van de projecten en opstellen van een evaluatierapport;
 • Inrichten en onderhouden van het Master Challenge platform dat we gebruiken voor het matchen van projecten en studenten.

Op de Roeterseilandcampus beschikt onze opleiding over speciale ‘learning spaces’ waar onze internationale mix van studenten, docenten, project partners en Programme Office samenkomen om te werken, te studeren en elkaar te ontmoeten. Een deel van je werkzaamheden zal daarom plaatsvinden in gebouw JK, maar het andere deel kun je locatieafhankelijk verrichten naast het bezoeken van (partner)evenementen en partnerlocaties.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Ben je een vergevorderde bachelorstudent of (beginnende) masterstudent en herken je je in het onderstaande profiel? Dan moedigen we je van harte aan om te solliciteren. Ook als je interesse hebt om door te groeien in een rol binnen ons partnernetwerk.
 • Je bent goed op de hoogte van de actualiteit (nieuwsberichten, maatschappelijke ontwikkelingen, onderzoeksinitiatieven) als het gaat om vraagstukken van klimaatverandering, gezondheid, mobiliteit en privacy, bij voorkeur binnen de Amsterdamse context;
 • Je bent woonachtig in Amsterdam en (bij voorkeur) flexibel inzetbaar;
 • Je hebt affiniteit met interdisciplinair onderwijs;
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je bent een echte netwerker of wilt graag (meer) ‘networking skills’ ontwikkelen;
 • Je bent een actieve gebruiker van LinkedIn of staat open voor het volgen van (geavanceerde) LinkedIn trainingen;
 • Je bent niet bang om de telefoon te pakken of een organisatie binnen te stappen op zoek naar kansen voor samenwerking;
 • Je werkt secuur en gestructureerd;
 • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een parttime dienstverband voor 12-16 uur per week voor een periode van minimaal een half jaar, met een zo spoedig mogelijke startdatum. Dit dienstverband kan daarna verlengd worden.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van bachelor of master niveau, €2618 - €2846 bruto per maand op basis van volledige werktijd (38 uur per week), salarisschaal voor studentassistent. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. De cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
 • volop ruimte voor eigen initiatief en professionele ontwikkeling binnen een inspirerende omgeving;
 • een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega’s;
 • een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Faculteit der Maatschappij- & Gedragswetenschappen

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen speelt een leidende rol in het adresseren van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam mee worden geconfronteerd, nu en in de toekomst.

De onderwijsinstituten ‘College Sociale Wetenschappen (CSW)’ en ‘Graduate School of Social Sciences’ (GSSS) maken onderdeel uit van FMG en zijn samen verantwoordelijk voor zes bachelor- en elf masteropleidingen en een aantal niet-reguliere programma's, zoals zomerprogramma's en deficiëntieonderwijs. Bij elkaar volgen 5000 studenten onderwijs aan het CSW en de GSSS.

CSW en GSSS hebben een gezamenlijk Onderwijsbureau. Dit Education Office Social Sciences bestaat uit een aantal centrale ondersteunende diensten (zoals ICT-ondersteuning, Beleid & Kwaliteit, onderwijsadministratie, International Office, Admissions Office, Communicatie, enz.) en 6 ondersteunende opleidingsteams. Voor het ondersteuningsteam CSSci zoeken we nu een assistent opleidingscoördinator.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

 • Onderwijs
 • Gedrag en maatschappij
 • 12—16 uur per week
 • €2618—€2846 per maand
 • Universitair
 • 12675

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you