Postdoc onderzoeker | Geestelijk verzorger

Postdoc onderzoeker | Geestelijk verzorger

Geplaatst Deadline Locatie
20 feb 11 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren onderzoeker (postdoc) in de (klinische) geestelijke verzorging of een aangrenzend vakgebied? Heb je interesse om hierin stappen te zetten en een relevante bijdrage te doen aan het vakgebied van de klinische geestelijke verzorging en het belang van de aandacht voor Zingeving in de Zorg? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Als postdoc ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opzetten en coördineren van een onderzoeksprogramma in de klinische geestelijke verzorging. Je doet dit in nauw overleg met het afdelingshoofd, de leerstoel Zingeving in de Zorg en de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen. Je zoekt aansluiting bij relevante onderzoeksprogramma's en fungeert als het belangrijkste aanspreekpunt voor betrokken partners. Daarnaast werk je samen met andere onderzoekers in ons team en heb je soms een begeleidende rol. Wij zijn van mening dat onderzoekers op ons vakgebied áltijd de verbinding met de praktijk moeten behouden. Dit houdt in dat je ongeveer een derde van je tijd als geestelijk verzorger verbonden bent aan één of meerdere van onze afdelingen.

Je primaire werkplek is bij de afdeling Zingeving en Spiritualiteit maar je zult ook regelmatig bij de consortiumpartners werken ten behoeve van de opzet en uitvoer van het onderzoeksprogramma.

Naast deze uitdagende functie bieden wij:
 • Een stimulerende en inspirerende werkomgeving.
 • Een veelzijdig team waar veel ervaring in zit.
 • Een goede inbedding in het Centrum voor Geïntegreerde Zorg en op de afdelingen.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Onze nieuwe postdoc is ambitieus en enthousiast, je wilt groeien in de academie. Je bent een gepromoveerd onderzoeker op het gebied van de klinische geestelijke verzorging of aanverwant gebied en hebt dus ook ruime ervaring met het opzetten en uitvoeren van mensgebonden onderzoek in de klinische setting. Daarnaast beschik je over een BROK certificaat. Als geestelijk verzorger heb je minimaal drie jaar werkervaring, ben je lid van de Vereniging van Geestelijk Verzorgers en ben je geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers.

Tot slot zou je jezelf omschrijven als:
 • Een open teamspeler die ook goed zelfstandig te werk kan gaan.
 • Een echte vasthoudende netwerker, met een grote dosis relativeringsvermogen.
 • Iemand met een positieve en proactieve grondhouding die denkt in mogelijkheden.
 • Iemand die persoonlijke aandacht voor patiënten, hun naasten en studenten en medewerkers belangrijk vindt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Gedeeltelijk thuiswerken is in overleg mogelijk. Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris in schaal 11 tussen de € 4.498 en € 6.156 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Je bouwt pensioen op bij ABP Pensioenfonds en het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Zingeving en Spiritualiteit in het Radboudumc bestaat uit een team van gedreven geestelijk verzorgers en een intercultureel zorgconsulent. Hiernaast hebben we een opleidingswerkplaats voor net afgestudeerd geestelijk verzorgers, ruimte voor stagiaires en een expertisecentrum dat onderwijs verzorgt aan onze eigen beroepsgroep. Ons doel is dat zingeving en spiritualiteit expliciet geïntegreerd raken in onze zorg. Of zoals een patiënt het zo mooi verwoordde: 'Zingeving moet de basis van de zorg zijn, geen toevoeging'.

We doen dit door bij te dragen aan de drie academische kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. Daarnaast werken we nauw samen met aangrenzende disciplines. Zo hebben we de projectleiding van de ontwikkeling van het bouwblok psychosociale zorg en zingeving en sluiten we aan en delen projecten met de leerstoel Zingeving in de Zorg. Vanzelfsprekend zijn we vooral ook óp de vloer. We werken op de afdelingen en zijn geïntegreerd in onder andere multidisciplinair overleg, patiënten overleg en moreel beraad. Daarnaast doen we aan coaching on the job.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Postdoc; Verpleging en verzorging; Patiëntenzorg: overig
 • Gezondheid
 • 24—32 uur per week
 • €4498—€6156 per maand
 • HBO
 • 190769-P1437087-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you