Fellow Abdominale Radiologie

Fellow Abdominale Radiologie

Geplaatst Deadline Locatie
21 feb 8 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste abdominaal fellow radioloog met een hart voor academische patiëntenzorg. De klinische werkzaamheden bestaan voor 60% uit abdominale radiologie in het kader van de fellowship-opleiding tot radioloog met subspecialisatie in dit gebied. Van de fellow wordt een actieve participatie verwacht in het onderwijs aan aios Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en aan studenten.

Wij bieden:
 • Een aanstelling als fellow met minimaal 60% abdomen radiologie volgens de NVvR regelgeving.
 • Een academische setting waar de abdominale radiologie in de volle breedte aan bod komt.
 • Enthousiaste en goed samenwerkende collega’s.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste fellow Radiologie met aantoonbare affiniteit met abdominale radiologie. Daarnaast heb je affiniteit met multidisciplinaire teamzorg. Je bent gericht op samenwerken en open communicatie. Bovendien ben je bereid deel te nemen aan onderwijs aan aios en studenten en te participeren in andere orgaansecties.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
 • Afgeronde opleiding tot radioloog.
 • Voltooide differentiatie abdomen radiologie.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van het fellowship.

De inschaling gedurende het fellowship vindt afhankelijk van de opleidingsfase plaats in schaal MS Cao umc. Indien er sprake is van een reeds aanwezig voorsegment profiel behoort inschaling in schaal UMS Cao umc tot de mogelijkheden.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris in schaal MS tussen de € 7028 en € 8.392 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Je bouwt pensioen op bij ABP Pensioenfonds en het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Beeldvorming verzorgt het beeldvormend onderzoek en beeldgeleide interventies binnen het Radboudumc. Onze afdeling staat voor top-beeldvormende diagnostiek en optimale dienstverlening binnen het Radboudumc en de regio. Daarnaast verzorgt de afdeling het onderwijs in de radiologie en nucleaire geneeskunde van de Radboud Universiteit.

De wetenschappelijke activiteiten binnen de afdeling Beeldvorming zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. Momenteel werken er meer dan 140 wetenschappers aan technische ontwikkelingen om de zorg in de toekomst duurzaam te houden. Wij willen de klinische focus op de abdominale radiologie mede door dit fellowship uitbreiden met nadruk op functionele diagnostiek.


Ons diagnostisch spectrum is breed; wij zijn partners voor diverse klinische afdelingen en zijn onderdeel van de zorgketens als consulent vóór, tijdens en na het diagnostisch onderzoek. De sectie abdominale radiologie voldoet aan alle opleidingseisen van de NVvR voor differentiatie en fellowship.Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Natuurwetenschappen; Gezondheid
 • max. 32 uur per week
 • €7028—€8392 per maand
 • Universitair
 • 190783-P1437649-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you