Logistiek Medewerker Afval en Gevaarlijke stoffen’

Logistiek Medewerker Afval en Gevaarlijke stoffen’

Geplaatst Deadline Locatie
21 feb 2 jun Eindhoven
Wil jij er voor zorgen dat bij onze Universiteit alles logistiek op rolletjes loopt? Werken als logistiek medewerker op een internationale campus met ongeveer 50 gebouwen?

Functieomschrijving

Het team Waste Management & Logistics (WML) dat bestaat uit 8 collega's, is onderdeel van de afdeling Operational Services & Location Management van het Facility Management Center. De medewerkers van het team zijn verantwoordelijk voor alle logistieke dienstverlening binnen de universiteit.

Het Facility Management Center (FMC) levert diverse facilitaire producten en diensten. Hierbij kun je denken aan onder andere beveiliging, zaalbeheer, congressen, post, transport, catering, schoonmaak en afvalbeheer.

Wat ga je doen:

Als logistiek medewerker verzorg je samen met je collega's de ontvangst, controle, opslag, verspreiding en verzending van post, goederen, afval en gevaarlijke stoffen. Je adviseert onze studenten en medewerkers over verwerking en beheer van afval en gevaarlijke stoffen. Je denkt mee over hoe het werk binnen het team verbeterd kan worden. Ook voer je eenvoudige administratieve werkzaamheden en lichte schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden op en rond de werkplek uit.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Wat verwachten we van je:
 • Bij voorkeur een mbo-opleiding binnen het logistieke vakgebied.
 • Eventueel aanvullende trainingen gevolgd (en/of ervaring opgedaan) die bij voorbeeld je kennis van gevaarlijke (afval-) stoffen vergroot hebben.
 • In bezit van een geldig rijbewijs B (vereiste).
 • Voldoende kennis van logistieke softwaresystemen om er mee te kunnen werken of bereid hier verdere kennis over te verwerven.
 • De volgende diploma's/certificaten of is bereid deze binnen een jaar na aanstelling te behalen.
 • ADR vervoer gevaarlijke stoffen.
 • Vorkheftruck rijbewijs.

Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in een team werken. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent klantgericht, geordend, accuraat en behoudt het overzicht over het totaal van activiteiten. Je weet ook onder druk doelmatig en conform de vereiste etiquette te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een boeiende positie binnen een internationale en tegelijkertijd persoonlijke universiteit. Je zit midden tussen de studenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Naast mooie architectuur, vind je er gevarieerde werkplekken en uitstekende sportfaciliteiten. Daarnaast bieden we jou:
 • Je fulltime bruto salaris per maand bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal € 2.618,- - en maximaal € 3.149, - (conform schaal 5 CAO Nederlandse Universiteiten).
 • Naast vakantiegeld ontvang je een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% van het jaarsalaris.
 • Het betreft een tijdelijke aanstelling 1,0 fte voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden is er uitzicht op een verlenging van je aanstelling of een aanstelling voor onbepaalde tijd. Mogelijk kun je aangesteld worden via EuFlex, de detacheringsorganisatie van de TU/e.
 • Een keuzemodel voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte voor jouw talent met doorgroeikansen en uitstekende ontwikkelmogelijkheden.
 • Deels betaald ouderschapsverlof en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, thuiswerken en internet.
 • Een ruime werkgeversbijdrage aan de gunstige ABP-pensioenregeling.

Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carrière bij de TU/e!

Additionele informatie

Over de TU/e

De TU/e is een internationaal vooraanstaande universiteit die ingenieurs van de toekomst opleidt en de grenzen van wetenschap en technologie verlegt voor een betere wereld. Op de levendige en inspirerende campus werkt en studeert een internationale community van ruim 4000 medewerkers en meer dan 12.000 studenten.

Wil je wat meer gevoel krijgen bij onze campus? Kijk dan eens naar deze filmpjes!
Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Op www.tue.nl/jobs vind je meer over werken bij de TU/e.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Via de solliciteer-knop ontvangen we graag je CV en brief met motivatie en omschrijving van je kwalificaties.

De screening van kandidaten begint zodra de sollicitaties zijn ontvangen en gaat door totdat de vacature is ingevuld. Indien van toepassing, krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gezondheid
 • max. 38 uur per week
 • V87.7272

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 2 jun 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).