Medewerker inkomende Geldstroom / Debiteurenadministratie

Medewerker inkomende Geldstroom / Debiteurenadministratie

Geplaatst Deadline Locatie
22 feb 29 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kom jij met jouw kennis en positieve inzet ons team versterken en samenwerken aan de kwaliteit van onze dienstverlening?

Functieomschrijving

Heb jij de vakkennis en ervaring om bij te dragen aan de verwerking en controle van documentenstromen en de optimalisatie van administratieve processen? Denk jij graag verder dan jouw deel van het proces en werk je oplossings- en ketengericht? Versterk dan ons team Inkomende Geldstroom!

Wat ga je doen?
In deze functie handel je problemen en vraagstukken af en vertaalt deze naar structurele oplossingen en verbeteringen in het proces. Je beantwoordt de diverse klantvragen per e-mail en telefoon. Vragen zijn zowel intern, van de financiële afdelingen binnen de faculteiten en onderdelen van de UU en ook extern, van particuliere- en zakelijke debiteuren. Je neemt deel aan meerdere projecten en draagt aan bij:
  • de verwerking van factureringsopdrachten, bankmutaties, terugbetalingen, automatische incasso’s, betalingsregelingen en overige boekingsopdrachten;
  • de controle(s) op aangeleverde stukken, aansluitingen met SAP, beheren van tussenrekeningen en de verzending en controle van facturen.

Voor de verwerking zal je gebruikmaken van een betaalmodule en E-facturatie.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Ben je enthousiast over de omschrijving? Leuk! Met de volgende kwalificaties pas jij misschien wel in ons team als de nieuwe medewerker inkomende geldstroom en debiteurenadministratie:
  • een afgeronde opleiding op mbo-niveau met focus op bedrijfsadministratieve processen, bijvoorbeeld administratie of economie;
  • minimaal twee jaar werkervaring binnen complexe administraties, bij voorkeur in een shared services centrum;
  • boekhoudkundige kennis;
  • kennis van en ervaring met zowel SAP als MS Office en Excel;
  • een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • affiniteit met digitalisering en automatisering.

Je bent communicatief vaardig en kan goed omgaan met mensen. Je neemt graag initiatief en werkt klantgericht. Je bent integer, hebt een dienstverlenende instelling en werkt nauwkeurig en geordend.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.072,- tot maximaal € 4.103,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Specificaties

  • Financiën
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • MBO
  • 3630

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you