Teamleider Funds & Scholarships / Erasmus coördinator

Teamleider Funds & Scholarships / Erasmus coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
23 feb 10 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Studentontwikkeling van StS zoekt voor het Bureau Internationale Studentzaken (BIS) een Teamleider Funds & Scholarships / Erasmus+ Coördinator.

Wil jij je het mede mogelijk maken voor onze studenten om internationale en interculturele ervaring op te doen? En schuw jij daarin niet weg van verantwoordelijkheid en leiderschap? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Als Teamleider Funds & Scholarships / Erasmus+ Coördinator werk je samen met je collega’s van Funds & Scholarships aan het beheer en de uitvoering van de verschillende beurzen en leningenprogramma’s. Daarnaast coördineer je vanuit BIS, het centrale international office van de UvA, mobiliteitsprojecten vanuit onder andere Erasmus+. BIS stimuleert en faciliteert het opdoen van internationale en interculturele ervaring bij studenten tijdens hun studietijd door het aanbieden van verschillende internationaliseringsprogramma’s, waaronder Exchange programma’s, Short term programma’s, virtuele modules en beurzen- en leningenprogramma’s. Studenten kunnen zich hierdoor academisch en persoonlijk ontwikkelen en hun vaardigheden versterken.

Wat ga je doen?
 • Je bent verantwoordelijk voor het programmabeheer, de ontwikkeling en de coördinatie van de uitvoering van lopende mobiliteitsprogramma’s, gesubsidieerd door in- en externe gelden (Erasmus+, Federal Direct Loan Programma etc.). Je zorgt voor de naleving van Erasmus+ richtlijnen en vertaalt het strategische kader internationalisering naar de praktische uitvoering van diverse programma’s in de universiteit.
 • Je voert het financiële beheer, creëert overzicht en zorgt voor de financiële verslaglegging van mobiliteitsprojecten die met externe financiering worden gefinancierd (Erasmus KA1, Erasmus KA2 en het US Direct Loan programma), en bent betrokken bij de jaarlijkse Erasmus+ rapportages over de voortgang en effectiviteit van deze programma’s.
 • Je onderhoudt contacten met externe partijen, waaronder het Nuffic (Nationaal Agentschap Erasmus+) en overheidsinstanties. Binnen de partnernetwerken van de UvA fungeer je als contactpersoon/vertegenwoordiger voor het Erasmus KA1, het US Direct Loan programma en overige beurs-/leenprogramma’s. Je fungeert als contactpersoon namens de instelling voor het UNICA-netwerk, dat zich richt op het delen van best practices en het innoveren van studentenmobiliteit in Europa.
 • Je geeft functioneel leiding aan de medewerkers van het team Funds & Scholarships (4 medewerkers / 3,5FTE)

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

 • Je hebt een WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het Erasmus+ programma, het bijhouden van budgetten en het maken van (financiële) rapportages, en het aansturen van medewerkers;
 • Je hebt affiniteit met het hoger onderwijs en kunt je makkelijk verplaatsen in het belang en de belevingswereld van studenten.

Verder:
 • Je voelt je thuis in een internationale omgeving en werkt makkelijk samen met interne en externe stakeholders;
 • Je kunt je werk goed structuren en prioriteren en bent daarmee een voorbeeld voor je collega’s;
 • Je bent organisatiesensitief en kunt omgaan met verschillen in belangen binnen een grote organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband van 32-38u voor de periode van één jaar met een proeftijd van een twee maanden. Bij gebleken geschiktheid is verlenging met een vast dienstverband mogelijk.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €3.226 tot €5.929 bruto per maand (salarisschaal 10/11) op basis van volledige werktijd (38 uur per week), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
Een functie waarbij eigen initiatief en input sterk gewaardeerd worden. Je komt te werken in een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega’s binnen een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 • 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
 • mobiele telefoon en een laptop;
 • vergoeding reiskosten woon-werkverkeer;
 • pensioenopbouw bij het ABP;
 • je hebt de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Door wekelijks twee uur meer te werken dan je arbeidsuren, ontvang je op jaarbasis 96 compensatie-uren. Dat geldt ook als je parttimer bent;
 • daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
 • Je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.

Werkgever

Studenten Services

De Universiteit van Amsterdam (UvA) is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 43.000 studenten, 7.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Studenten Services geeft invulling en uitvoering aan het studentenbeleid door dienstverlening en ondersteuning aan studiekiezers, studenten en pasafgestudeerden van de UvA. Het doel is de studieloopbaan van studenten zo goed mogelijk te laten verlopen door advisering, begeleiding en informatieverschaffing. StS richt zich op verschillende expertisegebieden en disciplines, zoals voorlichting en studiekeuze, studentbegeleiding en internationalisering.

Het team Bureau Internationale Studentzaken vormt samen met het team Student Careers Centre een afdeling die als doel heeft studenten optimaal te ondersteunen bij hun studentenmobiliteit en studieloopbaankeuzes.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—38 uur per week
 • €3226—€5929 per maand
 • HBO+
 • 12700

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you