Kinderneuroloog

Kinderneuroloog

Geplaatst Deadline Locatie
23 feb 14 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In ons Kinderneurologie team, dat momenteel bestaat uit vijf vaste stafposities en drie verpleegkundig specialisten, komen vanaf 1 september 2024 twee stafposities met een omvang van 0.6 fte vrij door verschuivingen binnen het takenpakket van de huidige staf en in de context van het Kindertraumacentrum. Grijp jij deze kans en ontwikkel je jezelf (verder)?

De kinderneurologen van het Amalia kinderziekenhuis zijn op zoek naar twee enthousiaste collega kinderneurologen (van oorsprong kinderarts of neuroloog) die maximaal 5 jaar geleden hun opleiding hebben afgerond, of collega’s die bezig zijn met het laatste deel van hun fellowship kinderneurologie voor 24-28 uur per week. Er is de mogelijkheid om naast je algemene taken, ook uit te breiden op één of allebei de aandachtsgebieden.

Taken en verantwoordelijkheden
Algemeen (voor beide functies)
 • Diagnostiek en behandeling van kinderen met neurologische problemen in de kliniek, inclusief NICU, PICU en SEH, en op de polikliniek (nagenoeg uitsluitend topreferente en topklinische zorg).
 • Deelname aan supervisie van AIOS kindergeneeskunde en neurologie en fellows kinderneurologie, tijdens hun stage kinderneurologie.
 • Participatie in kinderneurologie diensten (gelijk verdeeld over alle kinderneurologen).

Daarnaast is er de mogelijkheid tot:
 • Verdere ontwikkeling van de kinderneurologische zorg en op termijn waar mogelijk onderzoek en onderwijs, binnen het kindertraumacentrum.
 • Bijdragen aan de zorg voor kinderen met bewegingsstoornissen, met name ook de slik- en kwijl problematiek binnen deze groep, en op termijn waar mogelijk onderzoek en onderwijs.

Heb je interesse in één of allebei deze opties naast je algemene taken? Geef dit dan duidelijk aan in je motivatiebrief of bij twijfel, overleg met de contactpersoon van deze vacature wat bij je past.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Onze nieuwe collega is een kinderarts of neuroloog met (bijna) afgeronde opleiding tot kinderneuroloog. Je bent een teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
 • Flexibele instelling.
 • Stressbestendig en in staat om eigen grenzen te bewaken.
 • Goede balans tussen analyserend vermogen en resultaatgerichtheid.
 • Kunnen functioneren in een complexe omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris in schaal UMS tussen de € 9.288 en € 13.521 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Je bouwt pensioen op bij ABP Pensioenfonds en het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Ons team staat voor academische kinderneurologische zorg in de volle breedte, binnen het Amalia kinderziekenhuis. Elke kinderneuroloog in ons team draagt bij aan deze (algemene) academische kinderneurologische taak inclusief de diensten èn heeft daarnaast de kans zich te profileren binnen een deelgebied. Wij werken graag in multidisciplinaire teams en hechten veel waarde aan alle vormen van samenwerking binnen ons regionale en nationale netwerk. Naast patiëntenzorg besteden we met plezier tijd en energie aan onderwijs en opleiding; wij beschouwen overdracht van kennis en ervaring als een belangrijke taak. Ons klinisch onderzoek is geconcentreerd op neuromusculaire ziekten en erfelijke bewegingsstoornissen en de klinische zorg binnen deze domeinen heeft dan ook extra aandacht. Wij nemen deel aan de European Reference Networks (ERN-RND en ERN-NMD).

Organisatorisch valt de Kinderneurologie onder de Vakgroep Kindergeneeskunde.

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis
Jaarlijks behandelen wij in het Amalia kinderziekenhuis ongeveer 24.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar. Dat is 16% van alle patiënten in het Radboudumc. Als universitair medisch centrum integreren we onderzoek, onderwijs en zorg. Wij bieden integrale zorg die we om het kind en zijn of haar familie organiseren en betrekken kinderen en ouders actief bij het zorgproces. Onze focus ligt op aangeboren aandoeningen, (complexe) derdelijnszorg, traumazorg en geboortezorg. Er werken ruim duizend medewerkers in het Amalia kinderziekenhuis. Onze betrokken en bevlogen medewerkers zijn cruciaal in het bereiken van ons doel om de beste zorg voor de patiënt en zijn familie te bieden. Werken in het Amalia kinderziekenhuis betekent werken in een innovatieve en persoonsgerichte omgeving, waarin je als professional het beste uit je zelf kunt halen door grenzen te verleggen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • 24—28 uur per week
 • €9288—€13521 per maand
 • Universitair
 • 190866-P1439990-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you