International Officer (junior)

International Officer (junior)

Geplaatst Deadline Locatie
23 feb 10 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een fantastische buitenlandse ervaring voor onze studenten? Ter ondersteuning van ons International Office zoeken wij een tijdelijke International Officer (junior). In deze rol zorg jij er samen met jouw team voor dat onze studenten goed geïnformeerd zijn en processen soepel verlopen. Wil jij helpen om van het International Office een succes te maken? Kom dan werken als International Officer (junior)!

Als junior International Officer ondersteun je de International Officers met administratieve en ondersteunende activiteiten. Het gaat hierbij om mails beantwoorden van studenten die vragen hebben over bijvoorbeeld de vakken die ze hier of juist in het buitenland kunnen volgen. Of bijvoorbeeld een student die vragen heeft over het buitenlandverblijf. Je helpt hen zo goed mogelijk op weg met jouw advies. Ook beantwoord je mails van buitenlandse partneruniversiteiten. Je beheert mede de website van het International Office. En zorgt dat de informatie up-to-date is. Je ondersteunt bij administratieve processen rondom alle inkomende en uitgaande studenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning bij de selectieprocedures en overzicht houden van studenten die naar het buitenland gaan. Daarnaast speel je een ondersteunende rol bij events en presentaties en actualiseer je deze presentaties waar nodig.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt affiniteit met studenten die internationale ervaring willen opdoen.
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office, zoals Word en Excel.
 • Ervaring met het werken met Osiris is een pre.
 • Je bent accuraat en proactief in het aanbieden van hulp en ondersteuning.
 • Je beschikt over goede verbale en schriftelijke vaardigheden van zowel de Engelse als Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tijdelijk tot 1 januari 2025.

 • Het betreft een dienstverband van 0,5 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.693 en maximaal € 3.636 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband tot 1 januari 2025.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) is onderdeel van de Radboud Universiteit. De faculteit heeft de ambitie dat al haar opleidingen tot de beste van Nederland behoren en al haar onderzoeksprogramma’s internationaal als zeer goed worden beoordeeld. Tot de opleidingen behoren psychologie, artificial intelligence, pedagogische wetenschappen, communicatiewetenschap, sociologie en culturele antropologie en ontwikkelingssociologie.

De functie van Junior International Officer is onderdeel van de afdeling Student Support. Deze afdeling is gepositioneerd binnen het Onderwijscentrum van de faculteit. De afdeling Student Support omvat het International Office Social Sciences (drie medewerkers), Career Service (twee medewerkers), Well-being Service (één medewerker) en de Sociotheek (drie medewerkers). 


Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig.

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 20 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • HBO
 • 1218289

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you