Postdoctoraal onderzoeker ‘Ecosyndemic vulnerability and resilience’

Postdoctoraal onderzoeker ‘Ecosyndemic vulnerability and resilience’

Geplaatst Deadline Locatie
26 feb 25 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een kritische denker met een achtergrond in de sociale wetenschappen? Heb je ervaring en affiniteit met onderzoek naar de relatie tussen fysieke leefomgeving en gezondheidsverschillen? Dan biedt deze allround postdoc positie de volgende stap in jouw academische carrière. Bij onze afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde in Den Haag komen interdisciplinair onderzoek en onderwijs samen. Hier krijg je de kans om de impact van jouw expertise te ontdekken en bij te dragen aan onze missie voor een gezondere levensverwachting voor iedereen!

Functieomschrijving

Als postdoc onderzoeker werk je aan het NWA-project 'ECOTIP: Identifying tipping points of the effects of living environments on resilience and eco-syndemics'. Binnen dit vierjarige onderzoeksproject ben je verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van een leernetwerk en actieonderzoek. Je focus ligt op het vertalen van onderzoek naar praktische toepassingen.

Vanuit het themagebied medische antropologie ondersteun je onderzoek naar context-sensitieve zorg en draag je bij aan theorievorming op het gebied van syndemics. Daarnaast lever je een bijdrage aan het onderwijs op het gebied van kwalitatief onderzoek in het LUMC en syndemics binnen de masteropleiding  Population Health Management.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

  • Je bent een gepromoveerd medisch antropoloog of socioloog met ervaring in participatieve onderzoeksmethoden, sociale geografie en projectcoördinatie.
  • Plezier in samenwerken met verschillende disciplines, waaronder artsen, psychologen en datawetenschappers.
  • Affiniteit met het geven van onderwijs.
  • Ervaring met geografisch/leefomgevingsonderzoek is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 5 jaar.

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van het LUMC.

  • Als postdoc onderzoeker zal je inschaling afhankelijk zijn van je ervaring. Je salaris bedraagt minimaal € 3.359,- en maximaal € 5.292,- (schaal 10, CAO UMC) of minimaal € 4.498,- en maximaal € 6.156,- (schaal 11, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.
  • De duur van het dienstverband is vijf jaar.

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

Onze gezondheid is van onschatbare waarde. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg de hele diversiteit in de mensheid in de volle breedte waarderen. Het LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit volledig! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek. Wij willen een creatieve en inspirerende werkplek zijn. Het is van essentieel belang dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner werd bij Workplace Pride. Ons actieve netwerk, LUMC Pride, zet zich in voor optimale inclusiviteit en diversiteit binnen onze organisatie. Ongeacht herkomst, geslacht, uiterlijk, leeftijd, identiteit, geaardheid of geloof, ben je een waardevol onderdeel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

Afdeling

Je wordt aangesteld bij de afdeling Public Health en Eerstelijns Geneeskunde (PHEG). Deze afdeling verricht onderzoek en biedt onderwijs, opleidingen en nascholing aan op het gebied van eerstelijnsgeneeskunde en population health. Onze medewerkers (ruim 200) werken samen met een groot aantal huisartsen, zorginstellingen en overheidsinstanties in de regio. De vaste standplaats van de werkzaamheden is de Health Campus in Den Haag. De Health Campus Den Haag heeft als centrale missie om vanuit verschillende wetenschappelijke en klinische invalshoeken, in samenwerking met regionale partners, bij te dragen aan een gezonde levensverwachting voor iedereen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Postdoc
  • Gedrag en maatschappij
  • €3359—€5292 per maand
  • Gepromoveerd
  • C.24.LO.BK.39

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZB, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you