NICHES onderzoeksmedewerker NIOO-KNAW - Wageningen

NICHES onderzoeksmedewerker NIOO-KNAW - Wageningen

Geplaatst Deadline Locatie
26 feb 17 mrt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij meewerken in het interdisciplinair project NICHES om de waterkwaliteit in de stad nu en in de toekomst beter te begrijpen?

Functieomschrijving

Meewerken in het interdisciplinair project NICHES om de waterkwaliteit in de stad nu en in de toekomst beter te begrijpen. Het project NICHES (EU Biodiversa; https://niches-project.eu/). Dit project richt zich op de inzet van Nature-Based Solutions om de ecologische kwaliteit van stedelijke wateren klimaatsbestendig te maken. Je gaat samen met een team van onderzoekers aan de slag met het verwerken van grote datasets die verzameld zijn in de stad Rotterdam, en probeert die data te gebruiken voor modelontwikkeling.

Wij bieden een aantrekkelijke functie binnen een onderzoeksgroep die zich richt op duurzame oplossingen voor waterkwaliteitsproblemen. Binnen deze onderzoeksgroep AKWA (https://nioo.knaw.nl/nl/afdelingen/akwa-aquatic-knowledge-centre-wageningen). hanteren we een team science aanpak om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen. We wisselen vaak ideeën uit en verdelen de werkzaamheden in onderling overleg passend bij onze expertise.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Je hebt een achtergrond in de aquatische ecologie, en een ervaring met het werken met grote, complexe datasets. Daarnaast heb je een affiniteit met modellen, van datagedreven modellen tot procesgestuurde modellen. Je hebt aantoonbare ervaring met Nederlands Waterbeheer. Je vindt het leuk om met diverse groepen van stakeholders samen te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met kans op verlenging.

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €2.693,- en maximaal €3.636,- bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW). Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Het aanvragen van een VOG kan onderdeel uitmaken van de indiensttredingsprocedure.

Werkgever

NIOO-KNAW

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen is een top onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Het NIOO-KNAW verricht en stimuleert toonaangevend ecologisch onderzoek op het gebied van biodiversiteit, klimaatverandering en het duurzaam gebruik van land en water.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen
  • 30.4—38 uur per week
  • €2693—€3636 per maand
  • HBO+
  • 2032

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you