ANIOS Cardio-thoracale Chirurgie

ANIOS Cardio-thoracale Chirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
26 feb 25 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Denk verder, werk anders! Ben jij een gedreven anios met interesse in Cardio-thoracale Chirurgie? Wij bieden een unieke kans om deel uit te maken van ons team. Kom langs voor een kennismaking en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze medische missie!

Als anios cardio-thoracale chirurgie werk je dagelijks samen met veel verschillende afdelingen in de zorgketen. Je maakt zo doorlopend kennis met nieuwe facetten van de mooie vakgebieden hartchirurgie en longchirurgie en met aanverwante specialismen. Je werk is daardoor dynamisch, erg afwisselend en biedt de mogelijkheid jezelf breed te ontwikkelen.

Je draait mee in de klinische patiëntenzorg op zowel de operatiekamer als op de verpleegafdeling. Dit onder supervisie en onder intensieve persoonlijke begeleiding, zodat je op jouw manier onze chirurgische afdeling goed leert kennen. Samen met je collega-anios, physician assistant en aios verzorg je de diensten.

Op onze academische afdeling investeren we voor de hoogste kwaliteit van zorg continu in medische innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Bijna al onze arts-assistenten zijn samen met de chirurgen betrokken bij onderzoek. Ook jou bieden we tijd en ruimte om in overleg wetenschappelijk onderzoek te doen. Dit maakt werken als anios bij ons extra bijzonder.

Mocht blijken dat we vakinhoudelijk en persoonlijk een klik hebben, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op een eventueel beschikbare opleidingsplaats tot cardio-thoracaal chirurg.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een BIG-geregistreerde en ambitieuze arts met oprechte belangstelling voor het specialisme Cardio-thoracale chirurgie. Je houdt van aanpakken en je schakelt makkelijk tussen de heel diverse aspecten van de chirurgische keten. Verder ben je communicatief sterk, sociaal vaardig, je werkt graag met andere collega’s samen en ook in acute situaties houd je het hoofd koel.

Kortom, ben jij die kordate teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een verlenging.

Startdatum zo spoedig mogelijk. Een deeltijd aanstelling van 36-46 uur is bespreekbaar. Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris in schaal 11A tussen de € 4.187 en € 5.766 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Je bouwt pensioen op bij ABP Pensioenfonds en het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Cardio-thoracale Chirurgie van het Radboudumc is onderdeel van het Centrum voor Hart en Vaten en het Centrum voor Oncologie van het Radboudumc. Elke dag streven we naar betere zorg, onderzoek en onderwijs, elke dag willen we beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Kortom, wij streven naar significant impact on healthcare: samen met én voor de patiënt.

De afdeling Cardio-thoracale chirurgie biedt hierin topreferente en topklinische zorg voor de regio Oost-Nederland, maar ook daarbuiten. Onze speerpunten betreffen aortachirurgie, longchirurgie, ritmechirurgie en transkatheter aortaklepvervanging (TAVI) met daarnaast het reguliere cardio-thoracaal chirurgisch pallet. Jaarlijks worden zo’n 1.000 hartoperaties en 350 longchirurgische ingrepen uitgevoerd.

Ons team van professionele en vakkundige cardio-thoracaal chirurgen, a(n)ios, physicians assistant, klinisch perfusionisten en verpleegkundigen biedt kwalitatief hoogwaardige persoonsgerichte zorg aan een diverse en uitdagende patiëntengroep. Dit met veel aandacht voor onderzoek, innovatie en onderwijs.
Onze afdeling heeft een erkenning voor de opleiding tot cardio-thoracaal chirurg. We behalen uitstekende resultaten in de patiëntenzorg en het is onze ambitie om hierin te blijven verbeteren door aandacht en innovatie, gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek.

Voor het leveren van optimale zorg werken we intensief samen met de afdelingen Cardiologie, Longziekten, Heelkunde/Vaatchirurgie, Anesthesiologie, Intensive Care en de Operatiekamers. Onze huisvesting is state-of-the-art, met hightech operatiekamerfaciliteiten en een moderne, thematisch ingerichte verpleegafdeling. De werksfeer bij ons is prettig en informeel, waarbij de kwaliteit van zorg leidend is.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • 36—46 uur per week
 • €4187—€5766 per maand
 • Universitair
 • 190890-P1441281-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you