Projectmanager Vastgoed

Projectmanager Vastgoed

Geplaatst Deadline Locatie
5 mrt 15 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Vastgoedbedrijf Universiteit Leiden zoekt:

Twee Projectmanagers 0,8 - 1fte
Vacaturenummer: 14617

Functieomschrijving

Bouw jij met ons mee aan de toekomst van de wetenschap?
Ben jij klaar om je schouders te zetten onder vastgoedprojecten met een directe impact op baanbrekend onderzoek en innovatief onderwijs? En dat in een omgeving waar duurzaamheid en welzijn hoog in het vaandel staan? Stap dan aan boord als projectmanager bij het Vastgoedbedrijf van de Universiteit Leiden. Te midden van een inspirerende, wetenschappelijke omgeving op drie verschillende campussen, leid je uitdagende bouwprojecten die variëren van het verduurzamen van ons prachtige, soms monumentale erfgoed tot het bouwen van futuristische laboratoria. De focus daarbij ligt op duurzame, gezonde gebouwen die uitnodigen tot ontmoeting en samenwerking.

Wat ga je doen?
In deze rol werk je nauw samen in een team van acht projectmanagers en heb je ook veelvuldig contact met andere collega’s op het gebied van gebiedsontwikkeling, duurzaamheid, beleid en technisch beheer. Je leidt projecten waarbij je diverse teams van adviseurs, ontwerpers en uitvoerders aanstuurt. Het kan gaan om technisch complexe gebouwen zoals laboratoria, maar ook om bouwkundige of installatietechnische projecten waarbij veel verschillende stakeholders betrokken zijn met soms uiteenlopende belangen; jij houdt de regie strak in handen. Je stemt effectief af met aannemers en gebruikers van de gebouwen en speelt een adviserende rol in het programma van eisen. In overleg met het hoofd van de afdeling begeleidt je het project vanaf het voorlopig ontwerp tot en met oplevering of een deel van dit proces. Je neemt een actieve rol in het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Jouw profiel
Met een achtergrond in Elektrotechniek of een vergelijkbare technische discipline, beschik je over minstens vijf jaar relevante werkervaring. Je verbindt mensen en werkt graag samen, je bent een goede gesprekspartner. Je neemt initiatief en bent pro-actief, zowel binnen het project als binnen Vastgoed. Je bent bedreven in het managen van bouwprojecten en bewaart het overzicht in een dynamische omgeving. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en bent sociaal en communicatief vaardig.

Beheers jij het vak grotendeels, maar nog niet volledig? Wij denken in mogelijkheden en bieden ruimte voor groei en ontwikkeling. Samen met jou investeren wij graag in het ontplooien van jouw kwaliteiten.

Arbeidsvoorwaarden

Beschrijving organisatie
De Universiteit Leiden is eigenaar van een zeer gevarieerde vastgoedportefeuille verspreid over drie campussen: Campus Binnenstad en Campus Bio Science Park in Leiden en de Campus Den Haag. Alle drie de campussen worden op dit moment verder ontwikkeld, waardoor er veel projecten gaande of aanstaande zijn: van renovaties tot nieuwbouw. Een breed scala aan kantoor-, onderwijs-, en onderzoeksfuncties wordt gehuisvest, in totaal zo’n 400.000 m2. Een prettige, open en gezonde werk- en leeromgeving staat bij ons op de eerste plaats. Ook heeft Universiteit Leiden duurzaamheid uitgeroepen tot speerpunt. Dat zie je terug in de keuzes die wij maken bij al onze bouwprojecten.

Het Expertisecentrum Vastgoed zorgt met circa 45 gedreven medewerkers voor deze professionele en duurzame onderwijs- en onderzoeksomgeving. Met een relatief beperkt aantal mensen realiseren wij een hoog aantal projecten. Dit zorgt voor veel dynamiek, afwisseling en efficiency. Samenwerking tussen de teams wordt steeds belangrijker.

Meer weten?
Bekijk hier een leuke video over hoe het is om te werken bij het Vastgoedbedrijf. Voor nog meer informatie over het Vastgoedbedrijf kan je hier terecht. Om een idee te krijgen van de vele ontwikkelingen op de campus Leiden Bio Science Park is er deze video. Informatie over bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden is na te lezen op https://www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Wij bieden
Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van één jaar, bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 4.332,- en maximaal € 5.929,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 11). Bij meer ervaring met grotere en complexe projecten behoort salarisschaal 12 ( € 5.247 - € 6.737) tot de mogelijkheden.

Daarnaast is er sprake van:
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%
 • Uitstekende trainingsmogelijkheden
 • Diverse verlofregelingen
 • Minimaal 6 weken vakantieverlof
 • Drie extra feestdagen (Goede Vrijdag, Bevrijdingsdag, Leidens Ontzet)
 • Kortingen op diverse verzekeringen
 • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen via ons keuzemodel
 • Om gezond en fit te blijven kun je meedoen aan onze voordelige fiets- en sportregeling
 • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden
 • Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon
 • Er zijn mogelijkheden voor het inrichten van een thuiswerkplek
 • Je bouwt een mooi pensioen op bij het ABP.

Ruimte voor groei én gezelligheid
Dit is een uitgelezen kans om je te omringen met gedreven en enthousiaste collega’s op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Ook biedt Universiteit Leiden veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden, volop mogelijkheden voor trainingen en opleidingen en een hoop gezelligheid in de vorm van borrels en uitstapjes, nodigen we je uit om deel uit te maken van onze hechte club.

Specificaties

 • Techniek / laboratorium; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO+
 • 14617

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you